Месечен ХОРОСКОП - Август 2021

Astro преди 2 години

В началото на месеца Слънцето е във вашия 2-ри дом, дома на парите, материалните ресурси и въобще финансовия живот, което означава, че ако сте готови да увеличите доходите си, това е чудесен момент да измислите план и да действате. Ако се чувствате претоварени от финансови отговорности, разгледайте различни начини и трикчета за намаляване на разходите и така ще намалите тревожността. С малко интелигентно мислене и няколко блестящи идеи скоро може да сте на по- на ниво и да се почувствате много по-щастливи. В този аспект ви помага Новолунието в Лъв на 8 август, което е идеално за започване на всякакви предприемачески дейности със спокойствие и чист ум.

Има и много силна космическа активност във вашия 3-ти дом, дома на комуникацията, мисленето и писането, която се увеличава, когато рационалният Меркурий се премести в Дева на 11 август, последван от Слънцето на 22-ри. Това е моментът да посегнете към любимите си неща и да създадете нови връзки, както и да популяризирате работата си и да заинтересувате другите от това, което правите. Много възможности могат да ви дойдат чрез социални мрежи, блог или уебсайт, ако имате такъв.

Задължително се постарайте да разкрасите дома си този месец. Сладката и романтична Венера се премества във Везни и вашия 4-ти дом, дома на жилището и семейството, на 15 август, заради което ще имате желание да дадете на мястото си свеж слой боя или да направите други цветни и живи промени. Пълнолунието във Водолей, също на 22-ри, ще изведе на повърхността чувства, които може би сте помитали под килима в последно време. Използвайте тази възможност, за да намерите причината и да направите нещо по въпроса, да се погрижите за емоционалното си здраве. 

От 22 август присъствието на Слънцето в Дева за четириседмичен престой ще бъде възможност да се организирате прекрасно. Почистете офис пространството, отървете се от онези разхвърляни купчини хартия, подредете библиотеката, изчистете колата и килера си. "Ред" е думата, с която описваме транзита. И накрая, когато внимателният Меркурий се премести във Везни на 29-ти, това ще бъде вашата възможност да разрешите всички семейни проблеми и да намерите решение, което да отговаря на всички ваши и околни изисквания. 

Хороскоп

Още от Astro