Месечен ХОРОСКОП - Август 2021

Astro преди 2 години

Със Слънцето във вашия знак до 22 август, няма как да не сияете. През следващите седмици може да се окажете нетърпеливи и желанието ви да сте в центъра на действието и да покажете лидерските си качества и други таланти ще е много високо, на моменти прекомерно. Смейте да мислите нестандартно и ще бъдете още по-търсени и интересни; гъвкавостта е ключът към хубавия август! Твърде многото твърдост и инерция могат да доведат до неуспех, особено в комуникация с близките ви. 

Новолунието във вашия знак на 8-ми е друг положителен индикатор, че добрите неща са на път към вас. Ако имате големи планове, това е чудесен момент да ги приложите в действие. Можете да натрупате инерция с помощта на лунния прилив, докато правите тези важни първи стъпки. Парите и финансите също са на фокус този месец, тъй като огненият Марс е в Дева, насърчавайки ви да вложите малко енергия, за да спечелите повече пари и да организирате нещата си по-добре. Независимо дали искате да спестите за нещо голямо, да изплатите дългове или да започнете страничен бизнес, постоянно ще усещате желанието, че искате да продължавате напред.

Пълнолунието във Водолей на 22 август може да изкара на повърхността тежки чувства, особено ако проблемът, който имате във връзката си, е регулярно пренебрегван. Признайте всичко, което усещате, и оставете мислите и думите си да текат, защото това единствено ще помогне за освобождаването от всякакви обвинения по този въпрос. По-лесно е да проведете разговор или да вземете решение, когато сте в по-неутрална позиция, колкото и трудно да ви се струва това.

И накрая, преместването на Слънцето в Дева, също на 22-ри, добавя допълнителен акцент към паричните въпроси и операции и е чиста възможност да дадете приоритет на целите си и да направите план за... ами, всичко. 

Хороскоп

Още от Astro