Месечен ХОРОСКОП - Август 2021

Astro преди 2 години

Докато социалният ви живот блести от възможности, Везни, този месец има по-дълбока енергия, която ви насърчава да медитирате и да разсъждавате по по-лични и интимни въпроси. Докато Слънцето продължава престоя си във вашия 11-ти дом, дома на социалните отношения и приятелствата, до 22 август, огненият Марс се движи през 12-ия ви дом, дома на духовността, вярванията и мечтите, придружен от Венера, до 15 август. Обмислете да се преместите в нови кръгове и среди; това ще бъде доста освобождаващо, особено ако в последно време се чувствате малко ограничени от хората или заниманията си. Новолунието в Лъв на 8 август е едно от най-добрите времена за ново начало за цялата година. Ако искате да се присъедините към някакви групи или да изследвате нови интереси, много добро може да дойде от смесването и запознаването с различен набор от хора.

Фокусът върху духовния ви сектор означава, че ще бъдете по -склонни да отделяте време за себе си. Интересите ви ще са свързани с личностно и духовно израстване, което ще промени отношението и подхода ви към ключови области от живота. Прекрасната Венера, управляващата ви планета, се премества във вашия знак на 15-ти, което означава, че можете да се отпуснете и да бъдете себе си. Ако сте готови за преобразяване, това може да е подходящ момент да промените например прическата си.

Нещата могат да станат доста емоционални заради Пълнолунието във Водолей на 22 август. Може би не искате да признаете колко силни чувства имате към определен човек, но това е невъзможно и ставате тревожни. Слънцето се премества в Дева в същия ден за четириседмичен престой, което означава, че е време да завържете хлабавите краища, да намерите как позитивно да затворите тези остри въпроси и да си дадете възможност да се отпуснете и да се заредите с енергия, без притеснения. 

Хороскоп

Още от Astro