Седмичен ХОРОСКОП - 13.09 - 19.09

Astro преди 2 години

Във вторник, много важен ден за всички, освен че Марс прави транзит във Везни, Слънцето, което сега в Дева и във вашия 7-ми дом, дома на любовните и интимни връзки, прави опозиция на Нептун, който е във вашия Знак. Тази седмица може би сте обект на нечия привързаност - този човек ще ви изненада като постоянно прави специални комплименти по ваш адрес. Това е не само приятно да се чуе, но може да доведе и до нещо повече. Може да имате нов приятел или любовен партньор до себе си.

В четвъртък, Слънцето прави опозиция на Юпитер, който сега е във 12-ти дом, дома на мистериите, неяснотата и объркването. В неподходящ момент може да кажете нещо, за което ще съжалявате. Това е добър ден да останете внимателни, особено когато говорите с хора, които не искате да разстроите, като шефа, например. Това е временен аспект, който може да доведе до неловкост (като важи и в дигитална комуникация). Съветваме да се уверите, че знаете какво говорите, колкото и просто да звучи това.

Към края на седмицата, в петък, трябва да се имат предвид два аспекта. Слънцето, все още в Дева, прави тригон с мощния Плутон, който сега е във вашия 10-ти дом, дома на кариерата и амбициите. Помнете, че вие създавате живота си всеки момент и с всяко действие, което предприемате. Възможно е днес да осъзнаете, че имате силата да промените всичко чрез избора, който правите, и хората, с които сте се обкръжили. Правете малки постепенни корекции, които допринасят за промяната на голямата картина.  

Хороскоп

Още от Astro