Седмичен ХОРОСКОП - 13.09 - 19.09

Astro преди 2 години

Във вторник, много важен ден за всички, освен че Марс прави транзит във Везни, Слънцето, което сега е в Дева и във вашия 3-ти дом, дома на комуникацията, мисленето и писането, прави опозиция на Нептун, който е в Риби. Тази седмица сякаш имате директна връзка с Вселената и своите ангели-хранители. Днес извършването на молитва, медитация, пеене или рисуване би било много полезно. Нека Вселената узнае вашите желания и случи магията си!

В четвъртък, Слънцето прави опозиция на Юпитер, който сега е във Водолей във вашия 2-ри дом, дома на инвестициите, парите и всички операции с тях. Вероятно парите, които чакате отдавна, се бавят. Това означава, че трябва да направите някои корекции във финансите си или да преместите пари от една сметка в друга. Раци, предстои добра енергия, дори ако трябва временно да се потопите в своя спестовен фонд за спешни случаи.

Към края на седмицата, в петък, трябва да се имат предвид два аспекта. Слънцето, все още в Дева, прави тригон с мощния Плутон във вашия 7-ми дом, дома на любовните и интимни взаимоотношения. Възможно е някой да ви предложи връзка. Това може да бъде романтична среща или друг тип сближаване с човек, който играе важна роля в живота ви като бизнес партньор или близък приятел. Вие двамата заедно създавате синергия, където общото е по-силно от индивидуалното.  

Хороскоп

Още от Astro