Седмичен ХОРОСКОП - 13.09 - 19.09

Astro преди 2 години

Във вторник, много важен ден за всички, освен че Марс прави транзит във Везни, Слънцето, което сега е в Дева и във вашия 8-ми дом, дома на доверието и интимните преживявания, прави опозиция на Нептун, който е в Риби. Вие сте известни с внимателните си планове, но може да искате да ги направите с молив тази седмица; хората вероятно ще се свържат с вас за нещо важно, възможно е дори някой стар любовнимк да се опита да се върне.

В четвъртък, Слънцето прави опозиция на Юпитер, който сега е във Водолей във вашия 10-ти дом, дома на кариерата, работата и социалните отношения. Това означава, че е възможно да сте нужни в офиса и да се наложи да поправите грешки, направени от колега. Съветваме - опитайте се да броите до 10, преди да се разочаровате.

Към края на седмицата, в петък, трябва да се имат предвид два аспекта. Слънцето, все още в Дева, прави тригон с мощния Плутон във вашия 5-ти дом, дома на флирта, творчеството и приключенията. Умът ви ще бъде насочен към някой специален човек днес, като обсесията ще е натрапчива. Мислите за него непрекъснато, но не можете да посегнете, да тръгнете и да поканите този човек на среща. Деви, това може да се дължи на факта, че той вече е във връзка - тотално ви съчувстваме... слушайте сърцето си, защото нищо на света не може да даде по-добър съвет. 

Хороскоп

Още от Astro