Месечен ХОРОСКОП - Октомври 2021

Astro преди 2 години

Свободното време и удоволствията са високо в листа ви с приоритети през целия месец, Близнаци, заради Слънцето във Везни (до 22 октомври) и Марс в същия знак до края на месеца. Това може да бъде възхитителен момент, в който се свързвате отново с творческите си способности и получавате много удоволствие от това. А ако имате търпението да се отдадете на ново хоби, ще сте много щастливи.

Новолунието във Везни 6-ти може да бъде ваш помощник и съюзник за стартиране на нов проект, усвояване на умение или усъвършенстване на способност, която вече имате. Ако имате желание да популяризирате работата си пред по-широка аудитория, това е чудесна възможност да го направите. Вашите усилия и идеи бързо ще наберат инерция.

Романтичната Венера се премества в Стрелец на 7 октомври и подобрява отношенията в живота ви, особено любовните. Може да се вдъхновите да продължите ключова връзка, правейки по-вълнуващи и интересни неща с партньора си - едно пътуване или нов проект може да направи чудеса. На 18-ти планетата на комуникацията, Меркурий, приключва ретроградната си фаза във Везни и това също би могло да бъде полезно, ако усещате любовния си живот хладен и статичен.

Изведнъж, около Пълнолунието на 20 октомври, ще влезете в супер парти настроение, което има шанс да съвпадне с бурно, весело и важни събитие. Това е чудесен шанс да изпуснете малко парата и ако обичате да танцувате, да се раздадете. 

Слънцето преминава в Скорпион и във вашия 6-ти дом, дома на работата, здравето и здравословните навици на 22-ри, последвано от страстния Марс в края на месеца. Тези мощни влияния са отлични за промяна на рутината и премахване на всякакви лоши навици. 

Хороскоп

Още от Astro