Месечен ХОРОСКОП - Октомври 2021

Astro преди 2 години

Стрелец, вие сте в 100 процента парти режим в началото на този месец. Оживеният фокус върху вашия 11-ти дом, дома на приятелствата и социалния живот, блести с обещание за прекрасно време и много забавни моменти. Слънцето е във Везни до 22 октомври и динамичният Марс също е там до края на месеца, което означава, че сте истинска социална пеперудка, супер нетърпелива да създаде страхотни нови връзки. Това също е подходящ момент за работа в екип, среща със сродни души и обединяване с другите хора в името на общност или благотворителност. 

Новолунието във Везни на 6-ти носи шанс за ново начало. Може да сте тотално нетърпеливи да навлезете в нови кръгове, особено ако можете да се сприятелите с хора, които да ви помогнат да постигнете целите си.

Любовната планета, Венера, се премества във вашия знак на 7 октомври и ви прави изключително привлекателни, страстни и любвеобвилни. Тази великолепна планета може да ви надари с ярка светлина, която ще ви открои от тълпата.

Пълнолунието в Овен на 20-ти може да извади много от чувствата ви на открито. Романс може да процъфти по това време, особено ако решите да поканите на среща някого, на когото се възхищавате. Усещането за спешност в любовта го има, обаче, и бихте могли да направите импулсивен ход, така че помислете за последствията, преди да направите или кажете нещо.

Настроението става по-тихо и духовно, когато Слънцето се премести в Скорпион на 22 октомври, последвано от огнения Марс осем дни по-късно. Следващите седмици могат да бъдат доста драматични по отношение на възможните промени. Това е моментът да копаете дълбоко и да разкриете тези сурови участъци и тайни рани, които може би са били източник на болка твърде дълго. Свързването с терапевт, съветник или енергиен лечител може да помогне да разрешите тези проблеми и най-накрая да се почувствате цялостни. 

Хороскоп

Още от Astro