Месечен ХОРОСКОП - Ноември 2021

Astro преди 2 години

Риби, този месец оживеният фокус върху вашия 9-ти дом, дома на пътуването и приключенията, ви насърчава да бъдете смели. С воинствения Марс, Слънцето и рационалния Меркурий (от 5 ноември) в Скорпион, е време да се отправите напред и да направите някои вълнуващи нови открития. Ако сте успели да разрешите неудобни проблеми през последните седмици, вече можете да започнете начисто. Използвайте този шанс, за да се запасите с нови интересни възможности, като поемете по нов път и подобрите своя опит в живота като цяло.

Ще имате зелена светлина и помощ и от страна на Суперлуната на Новолунието в Скорпион на 4-ти. Тази динамична лунна фаза ви насърчава да стартирате всякакви нови планове и проекти, които са били на заден план за известно време. Ако мислите сериозно за нещо, това е вашият шанс да се ангажирате и да го осъществите.

Не бъдете твърде нетърпеливи обаче, защото радикалният Уран се противопоставя на това Новолуние. Избягвайте да скачате в нещо нарочно, само "за спорта", както се казва. Също така, не позволявайте на разсейване и умора да ви отбият от курса към успеха.

Прекрасната Венера преминава в Козирог на 5 ноември, така че социалният ви живот ще придобие допълнителен блясък. Време е да се свържете с движещите сили само на хора, които ви вдъхновяват. Ще се радвате да бъдете сред влиятелни лица и техните успешни идеи ще ви мотивират сами да изследвате нови възможности.

Предстои и Лунно затъмнение в Телец и във вашия 3-ти дом, дома на комуникацията, мисленето и писането, на 19-ти, така че може да станете доста емоционални по въпрос, който се нуждае от обсъждане. Не се сдържайте. Вместо това, обсъдете всичко с приятел или доверен човек, който е в състояние да ви помогне да придобиете нова гледна точка за дилемата си. Да се разтоварите от тревогите значително ще облекчи всякакви неспокойни мисли.

И накрая на месеца, когато Слънцето се премести в Стрелец на 21 ноември, последвано от бъбривия Меркурий три дни по-късно, е вашето време да светнете. Следващите четири седмици са вашата възможност да се насладите на това да бъдете в светлината на прожекторите, да демонстрирате своите умения и таланти. Бъдете смели и добрите неща ще дойдат при вас.  

Хороскоп

Още от Astro