Месечен ХОРОСКОП - Ноември 2021

Astro преди 2 години

Раци, фокусът върху знака на Скорпиона ще предизвика мощен енергииен прилив в душата ви. Ако сте готови да изследвате творческата си страна, това е отличен месец за целта. Но също така е добър момент да популяризирате своите умения и способности и да покажете на другите на какво сте способни. Романтиката също ще бъде под силен фокус, защото ще сте привлечени от онзи тип хора, които носят мистериозен вид и енергия.

Новолунието в Скорпион на 5 ноември носи буйна и импулсивна енергия. То се противопоставя на неспокойния Уран във вашия 10-ти дом, дома на приятелствата и социалния живот, което ще ви направи нетърпеливи за нова компания. Това не е момент за изхвърляне на стари приятели, но със сигурност е възможност да изследвате групи, които ви вълнуват и изпълват с ентусиазъм за нови възможности.

Този месец носи ударно усещане и вие ще извлечете максимума от него, ако сте готови да изследвате своите креативност и себеизразяване. Не се сдържайте. Ще бъдете най-привлекателни, когато сте напълно себе си.

Пълнолунието и Лунното затъмнение в Телец на 19-ти ще съвпаднат с времето на завършващ цикъл във вашия живот. Проект може да бъде финализиран, някоя важна цел - постигната, и вие ще сте готови да се насладите на успеха, който заслужавате.

Този месец има обаче и вградено неспокойно качество, защото и Меркурий, и Марс се противопоставят на Уран съответно на 13 и 17 ноември. Ако се чувствате в капан, най-вероятно ще се изкушите да направите импулсивен ход, който може да ви постави в неизгодно положение.

Преминаването на Слънцето в Стрелец за четири седмици на 21-ви, хвърля светлина върху вашия начин на живот, здравословни навици и ежедневна рутина. Това може е вашият шанс да жонглирате с много продуктивни мисли и действия. Откажете се от това, което не работи, и приемете нови начини за постигане на целите и задачите си.

И като за финал - краят на месеца може попаднете в ситуация, в която да водите задълбочен и смислен разговор, който чакате от дълго време. 

Хороскоп

Още от Astro