Месечен ХОРОСКОП - Юли 2022

Astro преди 1 година

Домът и семейните дела трябва да получават много внимание от вас този месец, което ви дава шанс да се погрижите за повече лични нужди и да се отпуснете и презаредите. Ще бъдете нетърпеливи да използвате дома си като база за много дейности като например създаване на бизнес, развиване на творчески умения и грижа за здравето и благополучието на близките. Силният Марс, вашата лична планета, се премества в Телец на 4 юли за престой от около шест седмици, разпалвайки желанието ви да увеличите доходите си и да създадете повече сигурност и стабилност наоколо. Ако сте се борили с някакви трудности, това ще е моментът да ги разрешите, оставяйки си свобода да си поставите по-амбициозни цели.

Меркурий преминава в Рак на 5-ти, последван от Венера две седмици по-късно. Желанието да да разчистите и облагородите дома си само ще се засилва и така ще станете по-организирани на вътрешния фронт - с участието на Венера може да се почувствате готови да преобразите мястото си, за да го подобрите и да му придадете допълнителен блясък.

Балансър работа/личен живот се подчертава от Суперлуната в Козирог на 13 юли. Чувствата тогава може да са интензивни, защото връзката с Уран предполага изкушение да вземете спонтанно решение. Поне със сигурност бихте могли да спечелите повече обществено признание, което да използвате в своя полза.

Меркурий се премества в Лъв на 19-ти, последван от лъчезарното Слънце три дни по-късно, наблягайки на свободното време, романтиката и хубавите времена, които предстоят. Пригответе се да се наслаждавате на живота и да се забавлявате. Но за жалост Юпитер става ретрограден във вашия знак на 28 юли и остава така няколко месеца, насърчавайки ви да не разчитате на късмет... Ще процъфтявате само ако бачкате здраво. И накрая, Новолунието в Лъв, също на 28-ми, е идеално за започване на нова връзка, хоби или демонстриране на творческа работа. Ако сте готови да пуснете своя вътрешен предприемач навън, това е моментът. 

Хороскоп

Още от Astro