Месечен ХОРОСКОП - Юли 2022

Astro преди 1 година

Козирози, взаимоотношенията са горещата тема на месеца, тъй като Слънцето продължава пътуването си през Рак до 22 юли. Ще имате възможност да работите заедно с другите, за да постигнете цели, които не можете да управлявате сами. Работата в екип и сътрудничеството могат да дадат изключителни резултати. Колкото повече общувате с други хора този месец, толкова по-добре ще се развият нещата. Меркурий се премества във вашия 7-ми дом, дома на любовните и интимни връзки, на 5-ти и присъствието му там също може да бъде много полезно. Това е добър момент за дискусии и преговори и насърчаване на хората да работят заедно за положителен резултат.

Комуникационните въпроси също ще бъдат на фокус, тъй като огненият Марс се премества в Телец и във вашия 3-ти дом, дома на комуникацията, информацията, мисленето и писането, на същия ден. Марс ви насърчава да изпратите вашето послание до света и да популяризирате своите бизнес и продукти, а по-доброто използване на социалните медии ще даде доста тласък.

Не би било изненадващо да се почувствате малко емоционални около 13 юли, защото Суперлуната във вашия знак ще предизвика заровени чувства. Избягвайте да вземате прибързани решения, дори и импулсът да е силен. Изчакайте около ден, докато нещата се уталожат, преди да проведете важни дискусии. Акцентът се променя, когато Слънцето премине в Лъв на 22-ри. Премества се в интензивна зона на вашата карта, където зарежда с енергия всички въпроси, свързани с трансформация, бизнес, сексуалност и споделени активи. Това е моментът, в който може да жадувате за промяна на по-дълбоко ниво.

Юпитер ще бъде ретрограден във вашия 4-ти дом, дома на семейството и жилището, от 28 юли до 23 ноември, което може да означава, че даден ход ще спре да се развива. Може би това не е такова бедствието, каквото си мислите - може съдбата просто да си е изиграла картите. И накрая, Новолунието в Лъв на 28-ми е идеално за започване на нов бизнес или разклоняване на този, който вече имате. Ако се жените или развеждате, задвижете нещата тогава. 

Хороскоп

Още от Astro