Месечен ХОРОСКОП - Юли 2022

Astro преди 1 година

Близнаци, начинът, по който се справяте с парите си, трябва да бъде вашият приоритет този месец. Слънцето е във вашия 2-ри дом, дома на парите и финансовия живот, до 22 юли и ще ви даде представа как да подобрите нещата. Меркурий, който също се движи в знака на Рака от 4 юли, ще сте страшно нетърпеливи да спестите повече, като намалите харчовете си, където е възможно. В допълнение Венера се премества в този сектор на 17-ти, така че ще сте нетърпеливи да инвестирате в начини да подобрите живота си, като същевременно носите добра възвръщаемост. Антиките и изкуството са възможности; както и нещо друго, което може да се (пре)оцени с времето.

Силният Марс се премества в Телец на 5 юли за престой от около шест седмици. Това може да доведе до раздвижване на психиката ви и много ярки и полезни сънища. Суперлуната в Козирог на 13-ти ще бъде нещо много показателно. Може да си доведето до съзнанието неща, които не сте забелязали преди - ненужен емоционален багаж, който носите, или проблеми, които не са ваши, но оказват влияние върху живота ви. Време е да се "изчистите" и да направите нещо по въпроса.

На 22 юли преминаването на Слънцето в Лъв поставя ударение върху комуникацията, което ви дава тласък, когато става въпрос за дискусии и преговори. Това е страхотно време да обменяте идеи, да се свързвате с други на вашата вибрация и да се движите по планове и проекти, особено свързани с интернет или социалните медии.

И накрая, Новолунието в Лъв на 28-ми е идеално за започване на нови навици, които ще помогнат да бъдете по-продуктивни. Ако сте нетърпеливи да напишете първия си роман, разбиването му на по-малки задачи ще помогне да постигнете добър напредък. Това също е добър момент да научите нови умения или да получите диплома или сертификат. 

Хороскоп

Още от Astro