Месечен ХОРОСКОП - Юли 2022

Astro преди 1 година

Рак, Слънцето е във вашия знак, което означава, че следващите седмици до 22 юли ще бъдат положително и вдъхновяващо време за вас. Качествата и природните умения, които притежавате, ще са много търсени и хората ще ви оценят такива, какъвто сте. Ще сте готови да споделяте идеи, да обсъждате планове и да задвижвате нещата. Каквото и да имате предвид, достигането до другите е важно, ако имате нужда от обратна връзка или допълнителен тласък.

На 4 юли Марс се премества от Овен в Телец за шест седмици, внасяйки тласък във вашата социална зона. Ще сте нетърпеливи да организирате събития, да се включвате в обществени проекти и да бъдете водеща светлина във всички групи или клубове, към които принадлежите. На 13-ти може да почувствате ефектите на Суперлуната в Козирог доста дълбоко. Тъй като това се случва във вашия 7-ми дом, дома на любовните и интимни връзки, може да започнете да виждате определени връзки в нова светлина. Може би неща, които не сте забелязвали преди, стават очевидни, което може да ви хареса още повече или да ви накара да се отдалечите от определен човек. Доверете се на инстинктите си за това.

На 19 юли Меркурий се премества в Лъв и вашия 2-ри дом, дома на парите и финансовия живот. Интелигентните качества на тази планета биха могли да ви спестят пари - ще разберете изгодна сделка, когато видите такава. Три дни по-късно Слънцето също се плъзга в Лъв за престой от около четири седмици, който ще съвпадне с екстравагантно време, освен ако не зададете някакви лимити на разходите и не се придържате към финансовите си цели. Ако сте готови да спечелите малко допълнителни пари, може да ви дойдат някои креативни идеи, които вдъхновяват страничен бизнес, който работи добре за вас. И накрая, Новолунието в Лъв на 28-ми може да бъде полезно, ако сте готови да въведете няколко нови финансови навика. Независимо дали искате да намалите разходите си или да започнете да спестявате повече, това е моментът да направите своя ход. 

Хороскоп

Още от Astro