Месечен ХОРОСКОП - Юли 2022

Astro преди 1 година

Слънцето, вашата лична планета, започва месеца в чувствителния Рак и във вашия 12-ти дом, дома на духовността, интуицията и сънищата, насърчавайки ви да завържете разхлабените краища. Следващите седмици до 22 юли са вашият шанс да завършите започнатото и да намерите край на проблеми, които са се проточили твърде дълго. Меркурий също влиза в тази зона на 5-ти, което ще ви помогне да се свържете с чувствата си и да улесните обсъждането им, ако е необходимо.

Марс преминава в Телец на 5 юли за престой от шест седмици, което може да ви тласне към по-големи висоти, да раздвижи нещата във вашия 10-ти дом, дома на кариерата и амбицията, и да  ви подтикне да си създадете стабилна стратегия, която да помогне да постигнете целите си. Може да сте по-конкурентни от обикновено и нетърпеливи да покажете, че сте най-добрият - това е perfectly fine! 

Когато става въпрос за правилен баланс между работа и личен живот, Суперлуната на 13-ти може да бъде полезна. Провежда се в 6-ия ви дом, дома на начина на живот и здравето, и може да подчертае неща от вашите рутина и ежедневен график, които сте пренебрегвали преди. Това може да е здравословен проблем, който никога не сте забелязвали, проблем с проект или нещо, което пречи на продуктивността ви. След като го видите, ще знаете какво да правите с него. Венера навлиза в Рак на 17 юли, така че ще сте готови да се насладите на повече Аз-време, за да размишлявате върху живота и приоритетите си.

Най-накрая - Слънцето влиза във вашия знак на 22-ри и това е моментът, което е време да бъдете креативни и да оставите своя отпечатък в света. Ако имате предвид някакъв проект, Новолунието във вашия знак на 28 юли е едно от най-добрите времена да започнете да работите по него. 

Хороскоп

Още от Astro