Месечен ХОРОСКОП - Юли 2022

Astro преди 1 година

Скорпиони, юли ще ви накара да пътувате повече и да се влюбвате във всеки момент. Слънцето е в Рак и във вашата натална зона за приключения, подсилена от Меркурий, който от 4 юли насърчава да правите повече изследвания и да видите къде ще ви отведе всичко... Може би сте готови да се възползвате от предизвикателствата и възможностите, които ви изваждат от зоната ви на комфорт и насърчават личностното израстване?

В допълнение Марс се премества в Телец и във вашия 7-ми дом, дома на любовните и интимни връзки, за престой от около шест седмици. Неговото присъствие там може да раздвижи тази зона и да даде шанс за изчистване на въздуха, особено ако скрити проблеми или негодувание са засегнали важна връзка. Ще се почувствате още по-емоционални, когато Суперлуната в Козирог и във вашия 3-ти дом, дома на комуникацията, информацията, мисленето и писането, извади мощните емоции на повърхността на 13 юли. Може би сте отлагали необходим разговор; може да откриете, че вече не е възможно да го отлагате, но може също така да почувствате облекчение, ако продължите и приключите с това.

Преминаването на Слънцето в Лъв и във вашия 10-ти дом, дома на кариерата, на 22-ри означава, че следващите четири седмици са шанс да пожънете наградите си. Ако сте вложили много работа в целите или работата си, усилията ви вече ще бъдат признати и от това ще произтекат добри неща. Също така е чудесен момент да покажете талантите си и да рекламирате бизнеса си. Ако положите усилия, може да ви се открият страхотни възможности, въпреки че Юпитер става ретрограден в Овен и във вашия 6-ти дом, дома на здравето, работата и добрите навици, на 28 юни и продължава да се връща назад до 23 ноември, което насърчава да се задълбочите - във всичко.

И накрая, Новолунието в Лъв на 28-ми е идеално за започване на нови инициативи. Независимо дали искате да отворите нов бизнес или да разширите този, който имате, това е отличен момент да го направите. Лунният прилив ще ви помогне да натрупате инерция. 

Хороскоп

Още от Astro