Месечен ХОРОСКОП - Юли 2022

Astro преди 1 година

Стрелци, промяната е във въздуха, тъй като Слънцето е в Рак и ви насърчава да изчистите всякакви закъснели въпроси, за да преминете към по-добри неща. Тази зона също е свързана със споделени финанси, бизнес и дълбоки емоционални връзки, така че е шанс да си направите равносметка и да видите дали са възможни някакви подобрения. Меркурий се премества в този знак на 5 юли, което може би ще насърчи задълбочени разговори по най-лични и интензивни въпроси. Това е моментът, в който нещата могат да се изместят към по-добро място, ако желаете да се изправите срещу проблемите.

Готови ли сте да рационализирате рутината си? Тъй като настойчивият Марс навлиза в Телец на 5-ти, през следващите шест седмици може да се почувстате готови да се откажете от дейности, които влияят на продуктивността ви; може също да се почувствате по-жизнени и това да доведе до желание да спортувате повече и да влезете в по-добра форма. Паричните въпроси обаче ще ви накарат да се почувствате доста емоционални около момента на Суперлуната в Козирог на 13 юли, така че избягвайте да вземате решения набързо. Тази лунна фаза ще подчертае области, които се нуждаят от внимание, насърчавайки ви да направите няколко корекции. Може най-накрая да си купите нещото, за което спестявате.

Ако сте готови за някакво приключение, преминаването на Слънцето в Лъв на 22-ри означава, че следващите четири седмици ще сте неспокойни, нетърпеливи за нови преживявания. Това е времето да пътувате, да учите и да се възползвате от възможностите, за да видите накъде водят, въпреки факта, че Юпитер ще бъде ретрограден от 28 юли до 23 ноември, така че използвайте този шанс да развиете нови умения, които могат да ви отведат до следващия етап, когато тази фаза приключи.

И накрая, Новолунието в Лъв на 28-ми е отлично за нови начала, особено такива, свързани с предприемачески идеи и нови проекти. Ако сте готови да учите или преподавате, това е моментът. 

Хороскоп

Още от Astro