Месечен ХОРОСКОП - Август 2022

Astro преди 1 година

С настъпването на август Слънцето продължава своето пътуване през вашия 12-ти дом, дома на духовността и вярата. Деви, това е моментът да изхвърлите всякакъв емоционален багаж и да намерите края на дългогодишни проблеми. Нуждаете се от шанс да обмислите приоритетите си за следващите месеци, докато презареждате и релаксирате. От 22 август Слънцето ще бъде във вашия знак и ще започнете нова житейска фаза. Дотогава вържете свободните краища и изчистете всичко, което надвисва над мислите ви, за да имате чист лист, на който да работите.

Въпреки това, тъй като Меркурий се премества във вашия знак на 4-ти, ще ви бъде по-лесно да съставите списък със задачи, да създадете стратегии и да се придвижите към текущите си планове. Това е шанс да изразите себе си и да поискате съвет и обратна връзка, ако имате нужда от тях. Пълнолунието във Водолей на 11 август ще ви разкрие много за навиците ви в работата и способността ви да бъдете продуктивни. И това може да се случи поради малка криза, която ви принуждава да направите няколко ключови промени. Ще бъдете нетърпеливи да ги приложите, след като видите къде сте грешили. Тогава нещата могат да станат все по-силни.

В същото време очарователната Венера се премества в Лъв и, така че е време да си дадете малко повече грижа и разбиране. Насочете любящото си внимание към себе си и се отдайте на грижа и себе-прошка. Ако напоследък сте много строги към себе си, опитайте се да бъдете по-спокойни. На 22-ри Слънцето се премества във вашия знак за четириседмичен престой, давайки ви сила и повишавайки увереността ви. Това е вашият шанс да се утвърдите. Изсипете енергия в планове и проекти, които са значими за вас и могат да ви помогнат да разширите обхвата си и да реализирате своя потенциал.

И накрая, с Новолунието във вашия знак на 27 август, космосът ви насърчава да започнете планове, нови навици, бизнес, взаимоотношения или нещо друго, което сте нетърпеливи да се случи...

Хороскоп

Още от Astro