Месечен ХОРОСКОП - Август 2022

Astro преди 1 година

Слънцето в Лъв осветява 11-ия ви дом, дома на приятелствата и социалния живот, Везни, така че ще бъдете търсени. Това жизнено влияние ще ви направи нетърпеливи да организирате събития, да се включите в обществени проекти и да се движите в нови кръгове. Като Везни имате отлични социални умения, така че това е пиков момент за вас, независимо дали искате да създавате повече връзки, да търсите романтика или просто да се забавлявате повече. Въпреки това, с Пълнолунието във Водолей на 11 август ще отиде работата на кино... Тъй като е в съответствие както съв Сатурн, така и с Уран, може да бъдете притиснати от очакванията на другите или да откриете, че вашата увереност не е това, което е била до скоро. Тази силна лунна фаза ще подчертае проблеми, които ви пречат да създавате нови приятелства, да излизате и да се занимавате с други неща. Не позволявайте на страха да ви спира. Съберете смелостта си и нещата ще са окей.

Като контраст, Венера, вашата лична планета, се премества в Лъв същия ден, подобрявайки вашето "звездно" качество. Ако е имало проблеми с приятели или групи, присъствието на Венера по този начин ще помогне за изглаждане на нещата и разрешаване на всички трудности. Докато Слънцето се премества в Дева на 22-ри, вие ще навлезете в по-тиха фаза, която може да продължи около четири седмици. Акцентът върху вашия 12-ти дом, дома на духовността, е призив да се презаредите и насладите на тих размисъл. Ако трябва да вържете разхлабените краища или да намерите решение на витаещи проблеми, това е вашият шанс.

Новолунието в Дева на 27 август е идеалното време да се заемете с духовна практика като йога или медитация. Всичко друго, което може да помогне да развиете съзнанието си и да донесе вътрешен мир, ще направи живота ви по-лесен и по-спокоен. 

Хороскоп

Още от Astro