Месечен ХОРОСКОП - Септември 2022

Astro преди 1 година

Писането на астрологични прогнози и хороскопи никога не е лесно, но в момента е особено трудно - в тези колебливи, драматични времена, в които живеем. Никой не обича да съобщава новините, че следва един труден месец или че единственото сигурно нещо е несигурността. Ето защо сме развълнувани да ви информираме, че, в сравнение с юли и август, хороскопът за септември е глътка свеж въздух. Този месец е шанс да се докоснем и да се интегрираме в света след всъщност тежкото, напрегнато лято...

С началото на месеца е сезонът на Девите и всички усещаме това, което Бионсе сега нарича „Virgo’s Groove“ - вдъхновени сме, пълни с идеи и готови да реализираме решения. Венера навлиза в практична Дева на 5-ти, където планетата на любовта показва своята привързаност чрез правене на конкретни планове, подреждане и услуги.

След това идва "голямата работа" на месеца - Ретрограден Меркурий във Везни (от 9-ти). Знаем какво си мислите: няма ли това да провали всичките ми прекрасни планове? Отговорът е и да, и не. Разбира се, ретроградните периоди на Меркурий винаги водят до закъснения, технически проблеми и неразбирателство, но също така носят сближаване, помирения и възможност за преглед. Понякога бутането напред не е отговорът - и трябва да се върнем назад. Освен това, в името на малкото облекчение, на 10 септември предстои Пълнолуние в Риби, което позволява да се докоснем до своята интуитивна страна, докато се връщаме по стъпките назад.

Слънцето влиза във Везни на 22-ри, последвано малко след това от Новолуние в същия знак на 25-ти, което ни насърчава да балансираме везните, докато посрещаме по-кратките дни на есента. Най-накрая на месеца, на 29-ти, Венера се присъединява към партито в своя личен знак Везни. Важно е докато планираме и организираме да направим място за нещата, които ни носят радост. Честит септември!

Хороскоп

Още от Astro