Месечен ХОРОСКОП - Октомври 2022

Astro преди 1 година

Това е натоварен месец, що се отнася до астрологията, Овни. Октомври ще насърчи редица смени и промени във вашите лични обстоятелства и в отношението ви към живота. Слънцето в знака на Везните означава, че ще получите много удоволствие от това да сте сред други хора, независимо дали общувате или работите като двойка или екип. С прекрасната Венера също в този приятелски знак, няма да имате проблем с изглаждането на трудности, преговори и сътрудничество. Ако искате да прекарате известно време с партньора си, ще е сладко. 

Този месец Меркурий става пак директен, радикалният Плутон следва примера му (на 8-ми), а Сатурн две седмици след това. На всичко отгоре, бурният Марс, вашата лична планета, става ретрограден на 30 октомври и остава така до 12 януари 2023 г. Ще можете да продължите напред в области, които са били блокирани, но може да има и забавяне или усложнения, що се отнася до общуването.

Нещата може да станат емоционални около Пълнолунието във вашия знак на 9-ти, носейки възможност за изчистване на въздуха. Въпрос, който е бил заметен под килима, може да се взриви и нажежи доста. 

Нещата стават по-интензивни, когато пищната Венера и Слънцето се преместят в Скорпион на 23 октомври. Следващите седмици носят шанс за промяна в ключови области, но първо ще трябва да пуснете всичко, което ви спъва. Шансът за динамично ново начало идва със Слънчевото затъмнение в Скорпион на 25-ти. Това затъмнение е в съвпад с Венера, така че неговата енергия ще повлияе на взаимоотношенията, парите, творческитв начинания или бизнеса.

И накрая, Юпитер се връща обратно в Риби на 27 октомври, което ще засили интуицията ви. Що се отнася до въпросите на сърцето и духа, ще получите преднина и ще бъдете добре подготвени, когато се премести обратно във вашия знак на 20 декември.  

Хороскоп

Още от Astro