Месечен ХОРОСКОП - Октомври 2022

Astro преди 1 година

С настъпването на октомври Риби, Слънцето и Венера са във Везни и промяната и трансформацията в житейски план. Следващите седмици до 23 октомври са отлични за преразглеждане на живота, на навиците, на вярванията. Има ли нещо, от което трябва да се отървете? Кое е най-лошото нещо, което тегне в душата ви? Справете се с това сега и се освободете от тежестите. Оставянето на всичко, което вече не ви служи, ще ви излекува от стреса и безпокойството.

Този месец може да видите напредък, тъй като Меркурий става директен на 2-ри, последван от Плутон на 8-ми и Сатурн на 22-ри. Ако сте били жертва на повече забавяния, отколкото бихте искали, тези три планети ще подобрят ситуацията ви. След като сменят посоката и се върнат в нормален хора, ще вървите с пълна пара.

Внимавайте с парите си по време на Пълнолунието в Овен на 9 октомври. Ще трябва да упражните известен контрол над импулсите, ако искате да избегнете преразход. Това ще е един от онези дни, в които парите изтичат през пръстите като вода... Ако видите нещо, което искате, наистина няма да ви пука дали можете да си го позволите или не. Опитайте се да инвестирате, вместо просто да харчите, така че поне да получите нещо срещу парите си.

Готови ли сте за нови приключения на далечни места? С Венера и Слънцето, преминаващи в Скорпион на 23-ти, животът може да бъде по-малко напрегнат и по-обширен. Тези две планети са отлични за изследване на нови възможности и извличане на максимума от всякакви срещи.

А Слънчевото затъмнение, настъпващо в Скорпион на 25 октомври, носи нещо специално. Може да получите предложение, което е твърде добро, за да го пропуснете, пътуване, ново преживяване или златна възможност, носещи по-големи и по-добри неща и вълнуващо бъдеще.

И накрая, Марс става ретрограден на 30 октомври, което може да постави спирачки за всякакви сделки с недвижими имоти и семейни планове за известно време, което ще отмине до януари 2023 г. 

Хороскоп

Още от Astro