Месечен ХОРОСКОП - Октомври 2022

Astro преди 1 година

Телци, акцентът върху начина ви на живот в началото на месеца е отличен за внасяне на повече хармония и баланс в ежедневието. Слънцето и Венера във Везни предполагат, че ще сте готови да направите някои промени в рутините си, които ще променят положително вашата продуктивност и ще ви дадат повече време да се отпуснете.

С вече директрния Меркурий планове и проекти, които са били на заден план, ще покажат признаци на напредък. Може да отнеме известно време, за да стигнете до пълна скорост, но през следващата седмица ще се освестите.

Всъщност има три планети, които стават директни този месец - Меркурий първи, последван от Плутон на 8-ми и Сатурн на 22-ри. Сякаш за да противодейства на това, бурният Марс става ретрограден в Близнаци в края на месеца.

Пълнолунието за този месец е на 9 октомври в знака на Овен и изгражда хармонична връзка със Сатурн. Внимавайте за ярки сънища или интуитивни подтиквания, които биха могли да имат нещо общо с работа или кариера. Ако ги следвате, най-вероятно ще ви се случи нещо феноменално. 

Връзките ще станат по-страстни, когато Венера и Слънцето се преместят в Скорпион на 23-ти. Въпреки че тези две планети могат да помогнат за изглаждане на всякакви трудности в ключова връзка, те също насърчават появата на скрити страсти.

Мощно слънчево затъмнение в Скорпион на 25 октомври носи шанс за ново начало по отношение на връзките. И независимо дали става въпрос за приятелство, романтика или бизнес, нещата ще придобият интересен обрат от този момент нататък. На 27-ми Юпитер се връща в Риби и остава там до 20 декември. Присъствието му в този знак може да съвпадне с gamechanging партньорство.

И накрая, тъй като Марс става ретрограден на 30 октомври, би си струвало да сте в крак с финансовите си дела. 

Хороскоп

Още от Astro