Седмичен ХОРОСКОП - 24.10 - 30.10

Astro преди 1 година

It’s Scorpio season! Затъмнения, директен Сатурн! Дръжте се здраво, защото тази седмица на нищо не прилича, освен на emotional rollercoaster! Вчера Слънцето и Венера навлязоха във фиксирания воден Скорпион, а планетата на дисциплинираната, Сатурн, официално завърши своята ретроградност във Водолей. Във вторник предстои Слънчево затъмнение в Скорпион. Затъмненията са моменти на внезапни начала и краища; конкретно това настоява да се откажем от нещо, което не работи, и да се ангажираме здраво с това, което работи. Нека съдбата поеме юздите.

Ако всичко това не ви е достатъчно, Юпитер отново влиза в Риби в петък, където планетата на щастието, късмета и изобилието беше последно от 14 май до 28 юли 2021 г. и от 28 декември 2021 г. до 10 май 2022 г. Помислете обратно за целите, които сте преследвали около тези дати, защото до края на годината имате още един шанс да ги постигнете!

А в събота планетата на комуникацията и интелекта, Меркурий, напуска учтивите Везни и се намества в острия Скорпион (след като се свърза както с Марс, така и с Плутон по-рано през седмицата). Под това влияние комуникацията изисква дълбока емоционална интелигентност и думите трябва се подбират внимателно... бъдете готови за една от най-интензивните седмици от годината! 

Хороскоп

Още от Astro