Месечен ХОРОСКОП - Декември 2022

Astro преди 1 година

Телци, този месец ще се гмурнете дълбоко и ще се насладите на шанса да опознаете себе си по-добре. Независимо дали прозренията ви се отнасят до взаимоотношения и романтика, бизнес дейности или подобряване на финансите, ще получите разбиране за това какво ви кара да светите и да сте щастливи. С акцента върху зодия Стрелец ще бъдете подготвени да вземете луди решения, които позволяват да изпълните мечтите си.

Има Пълнолуние в Близнаци, което минава и през вашата финансова ос, на 7 декември, така че ще си струва да внимавате с парите. Тази мощна лунна фаза ще ви накара да се почувствате емоционални и малко нуждаещи се от внимание, а пазаруването може да изглежда като идеалния начин да преодолеете тези нервни чувства. Може би е по-добре да отидете на масаж или спа ден, което ще ви даде повече от любящата грижа, от която се нуждаете.

Юпитер ще бъде в Овен и във вашата духовна зона от 20 декември до 16 май 2023 г., което прави това чудесно време за самоусъвършенстване и разгръщане на пълния ви потенциал.

Фокусът постепенно се измества към Козирога и към вашия 9-ти дом, дома на пътуванията и приключенията. Меркурий се придвижва на 6 декември, последван от Венера, вашата лична планета, на 9 декември и Слънцето на 21 декември. Прозренията и знанията, които сте придобили, като предизвиквате границите си, особено в емоционален смисъл, могат да бъдат използвани добре. Насочвайте желанието си за повече възможности и нови преживявания. Следващите четири седмици след 21-ви могат да бъдат отлични за пътуване в чужбина, почивка, учене и като цяло проучване на нови терени.

На 23 декември има Новолуние в Козирог, така че е възможно да отсъствате през празничната седмица или да забавлявате посетители от чужбина. Любознателният Меркурий обаче става ретрограден на 29-ти, така че очаквайте закъснения, но и няколко прекрасни срещи. 

Хороскоп

Още от Astro