Месечен ХОРОСКОП - Януари 2023

Astro преди 1 година

Акцентът е върху вашия знак, Козирози - Слънцето е тук до 20 януари, което ви насърчава да изразите себе си и да споделите своите таланти със света. Това е възможност да се съсредоточите върху себе си и да се включите в дейности, които са ви на сърце. Въпреки това, с ретроградния Меркурий до 18-ти все пак ще трябва да внимавате със сделките и преговорите и да сте наясно, че са възможни забавяния. Все пак това не трябва да ви спира да се съсредоточите върху бъдещето си и да си поставите цели, които наистина резонират с вас.

Пълнолунието на 6 януари е във вашия 7-ми дом, дома на любовта и връзките, и може да подчертае напрежението между вас и друг. Ако чувствата са се натрупвали, но никой не е казал нищо, това е моментът, когато всичко ще излезе наяве. Избягвайте да вземате решения в разгара на момента. Може да съжалявате за тях по-късно.

Марс става директен на 12-ти във вашия 6-ти дом, дома на работата, здравето и добрите навици, което ще направи голяма разлика във вашата продуктивност. Ако сте страдали от променливи енергийни нива и сте установили, че най-добре обмислените ви планове са се превърнали в каша, нещата са на път да се изместят в положителна посока. Скоро всички системи ще работят.

Слънцето се премества във Водолей и във 2-ия ви дом, дома на парите, на 20 януари и ще остане там около четири седмици. Това е възможност да направите равносметка на текущата си ситуация и да видите как можете да накарате парите си да работят по-усилено за вас. Новолунието на следващия ден е най-доброто време да започнете нови финансови навици, които ще ви помогнат да спестите пари и да запазите контрола. Ако сте готови да започнете страничен бизнес, това е идеалният момент да действате.

И накрая, Венера влиза в Риби на 26-ти и нейното присъствие там може да помогне при дискусии, преговори и разрешаване на проблеми с комуникацията. 

Хороскоп

Още от Astro