Месечен ХОРОСКОП - Август 2023

Astro преди 8 месеца

Честит сезон на Лъвовете! Август започва с Пълнолуние в непредубедения Водолей, което иска от нас да се освободим от всичко, което "трябва да правим“ и да поемем по по-малко пътувания път.

Венера стана ретроградна на 22 юли, давайки началото на "космическа" лятна ваканция. До края на месеца седем планети ще бъдат ретроградни, което означава, че това време на годината е предназначено за преглед. Това съсредоточено в сърцето време достига момент на пробив на 13-ти, когато Венера съвпада със Слънцето. Този аспект внася яснота около любовта, изкуството и красотата и тези разкрития ще помогнат да определим намеренията и желанията си при Новолунието в Лъв на 16-ти.

Сезонът на Девите започва на 23-ти, Меркурий става ретрограден в Дева същия ден (до 15 септември), което не ни оставя извинение да не забавим и прегледаме живота си.

Марс оставя практичната Дева за балансираните Везни на 27-ми и тогава някои от нас може да намерят тази енергия за успокояваща, докато други ще я усетят като пасивно агресивна. Първият тест идва на 28-и, когато станциите на Уран стават ретроградни в Телец и ни карат да се съобразим с всички промени, които сме преживели от януари насам.

Месецът завършва с още едно Пълнолуние на 30-ти, този път в състрадателните Риби. Въпреки че Пълнолунието в Риби обикновено е момент за почивка от реалността, това е точно съвпадна граница, свързана със Сатурн, което ни кара да сме абсолютно наясно с всичките си ограничения и граници.

Хороскоп

Още от Astro