Седмичен ХОРОСКОП - 28.08 - 03.09

Astro преди 8 месеца

Тази седмица ще започне един период от годината, в който множество планети ще се активират и ще започнат своето необичайно движение напред-назад по небето. Това ще внесе в живота на всички зодиакални знаци по-носталгична и интуитивна енергия. Тя ще се усеща особено силно на 30 август, когато настъпва пълнолунието в Риби, което ще засили чувствителността и състрадателността, както и романтичните стремежи и творческите пориви.

Въпреки положителните аспекти на този астрологичен период, той може да предизвика и негативни емоции. Въздействието на Нептун, който ръководи пълнолунието, ще ни натовари с енергия, носеща в себе си уязвимост, заболявания и погрешни убеждения. Тези неблагоприятни влияния следва да бъдат внимателно анализирани, за да ни дадат възможност да извлечем полза чрез фокусиране върху промени, които реално да подобрят благополучието ни.

Пълнолунието в Риби ще донесе важни промени в професионален план на три зодиакални знака: Близнаци, Везни и Водолей. Въпреки че може да се сблъскат с предизвикателства, това трио ще остане здраво стъпило на земята. В този период Близнаците могат да постигнат значими успехи. Везните да открият, че са включени във важни проекти, които ги издигат в очите на другите, а за Водолеите се очертава възможност за нова работа или повишение на заплатата.

Хороскоп

Още от Astro