Седмичен ХОРОСКОП - 02.10 - 08.10

Astro преди 6 месеца

Подгответе се за седмица, изпълнена с изобилие от възможности за развиване на гъвкавостта. Меркурий ще бъде особено активен в следващите седем дни и вие ще трябва да се адаптирате към новите събития и усещания, които той ще донесе. Въпреки че началото на седмицата може да внесе по-неприятни и токсични емоции в живота ви, до средата на седмицата нещата ще се променят и ще почувствате как ставате по-решителни.

На 4 октомври, сряда, Меркурий ще напусне местоположението си под знака на Дева и ще започне движението си към областта на Везни. Това предвещава повече възможности за преговори и за намиране на хармония както в бизнеса, така и в личния живот.

Три от зодиакалните знаци - Телец, Везни и Козирог, ще бъдат най-силно повлияни от подредбата на планетите и звездите. Телците ще усетят, че предстоящата седмица ще им донесе по-плавно преминаване през ежедневните задачи и отговорности. Везните ще генерират блестящи идеи, използвайки своя чар и остроумие, за да напредват както в личния, така и в професионалния си живот. А за Козирозите ще се открие възможност за разработване на стратегии за постигане на дългосрочни цели и амбиции.
 

Хороскоп

Още от Astro