Седмичен ХОРОСКОП - 16.10 - 22.10

Astro преди 6 месеца

Космическата енергия в последната седмица от сезона на Везните се проявява с изключително силен, но противоречив характер. Тя ще достигне своя пик в края на седeмдневката, когато ще се доближи до най-важното събитие за октомври - лунното затъмнение на 28, събота. Влиянието на космическите вибрации ще продължи да се усеща дълго време след това.

Съединението на Слънцето с Меркурий в четвъртък, 19 октомври, също ще донесе промени в живота на всички зодиакални знаци. Вселената ни предоставя възможност за планиране и изясняване на всички възникнали до момента проблеми.

В допълнение, Венера ще съвпадне с Юпитер на 21 октомври, и това ще се отрази положително на любовния живот и връзките любимите ви хора.  

Подредбата на планетите ще бъде най-благоприятна за Рак, Дева и Козирог. Раците могат да очакват кратки пътувания с приятели, които ще им донесат нови и вълнуващи спомени. Девите ще се превърнат в магнит за запознанства и приятни преживявания. И накрая, Козирозите ще са изключителни късметлии, когато става въпрос за романтични перспективи.
 

Хороскоп

Още от Astro