Седмичен ХОРОСКОП - 12.02 - 18.02

Astro преди 2 месеца

Последните епизоди от астрологичния сериал "Водолей" обещават да бъдат истински вълнуващи за всички герои от зодиака! Сега е моментът да се настроим на вълната на амбициите и да направим първите стъпки към тяхното осъществяване. Въпреки това, по пътя може да се изправим срещу предизвикателства, които ще тестват нашата устойчивост.

На 13 февруари Марс преминава във Водолей, с което променя хода на ежедневието и ни зарежда с необичайна енергия. Как можем да гарантираме успеха си през тази астрологическа трансформация? Отговорът е прост - трябва да избягваме игрите на власт и опитите да доминираме във всяка ситуация. Любопитството, желанието да контролираме или да разработим стратегии за манипулиране, без да сме искрени сами към себе си, ще ни забави.

През следващите седем дни най-големи промени в ежедневието могат да очакват Телецът, Везните и Водолеят. Телецът и Везните ще се превърнат в главни герои, които носят на раменете си отговорността да се движат напред и да преследват желанията си. Водолеите, от друга страна, ще бъдат вдъхновени да изразят по-ярко себе си и желанията си.
 

Хороскоп

Още от Astro