Седмичен ХОРОСКОП - 19.02 - 25.02

Astro преди 2 месеца

Новата седемдневка за всички представители на зодиака стартира с преминаването на Слънцето в знака на Рибите, което ни потапя във вълнуващия океан на живота, където интелектът се слива с емоциите, а действието става начин на изразяване. Сега е идеалното време да преосмислим постъпките си и да насочим мислите си към пътя, който желаем да следваме в бъдеще.

В петък, 23 февруари, и Меркурий променя посоката си и на движение, като се насочва към добре познатия воден знак. Тази планетарна промяна може да ни провокира да действаме и да разрешим всички въпроси, които са изникнали през последните седмици, отваряйки вратите на новите възможности пред нас.

Кулминацията на събитията от астрологическа гледна точка ще настъпи в събота, 24 февруари, с пълнолунието в Дева. Този ден обещава да донесе усещане за спокойствие и хармония, което да ни позволи да се освободим от вътрешните си ограничения и предразсъдъци. Ще сме в състояние да разберем хората около нас по-добре, като избегнем прекомерната самокритичност и страха от неизвестното.

Седмицата ще бъде най-интересна и динамична за Близнаците, Девите и Рибите. С помощта на интуицията си, Близнаците ще успеят да преодолеят пречки, които досега са забавяли прогреса им. Девите ще преживеят катарзис, който ще промени техните възгледи и начин на мислене, а Рибите ще успеят да изразят мнението си и да затвърдят позициите си в обществото.
 

Хороскоп

Още от Astro