Седмичен ХОРОСКОП - 18.03 - 24.03

Astro преди 1 месец

Пригответе се за изпълнена с екшън седмица. Първо, Слънцето приключва престоя си в чувствителния воден знак Риби, съвпадайки с Нептун и обгръщайки всички ни във фантазия. Меркурий в Овен съвпада със Северния лунен възел точно когато навлиза и в ретроградната си сянка (днес). Внимавайте за хора, напрегнати от собствените си драми и даващи обещания, които не могат да изпълнят. Каквито конфликти/притеснения/големи чувства дойдат сега, същите ще се върнат по-късно през пролетта, така че се уверете, че си водите бележки (въпреки че "повторението" вероятно ще бъде твърде силно, за да го пропуснем така или иначе).

Пролетното равноденствие е този вторник. Ще си кажем "Добре дошли в сезона на Овните" и в астрологичната нова година! Едно от най-хубавите неща при потъването в астрологията са всички бонус празници, а този е чудесен за рестарт и започване на нови неща. След това, в четвъртък, Венера се съединява със Сатурн - ден, който затвърждава най-мечтаните романтични или творчески идеи.

Вихрената седмица завършва с преместването на Марс в Риби (където btw в момента е и Венера) на 22-ри, петък. Някои може да нарекат Марс в Риби кротък, но в тази действителност рибата може да бъде пираня. През следващите няколко седмици ще се сблъскаме с конфликт, който изисква здрави нерви...

Хороскоп

Още от Astro