Следва

Тя във Vivienne Westwood, той в костюм на Dolce&Gabbana

Стилът и ексцентричният образ на Jeason Brad Lewis от сцената на X Factor

Първо искам да ви кажа колко съм развълнуван, за мен е чест, че ме поканихте на интервю, вие сте...

Лица преди 12 години

Той е безкрайно интересен артист, уникален като харизма, с имидж, който малко творци се осмеляват да демонстрират.

Jeason Brad Lewis възкръсва в момчето Людмил Августинов и печели освен журито в X Factor и публиката, която на всеки концерт вика в несвяст след неговото изпълнение на живо.

И точно преди поредния life в музикалното риалити миналия вторник, се срещнахме зад кулисите на X Factor именно с Джийсън, за да видим с очите си една истинска изгряваща звезда, която има смелостта и органичността на ексцентрици от ранга на Мерилин Менсън и Дейвид Бауи.

Какво се крие зад този образ, който сам си е измислил, има ли Джийсън и други скрити таланти, полюбопитствахме  в интервюто, което беше истинско удоволствие:

V. S. Джийсън, няма да крием, че ти си най-интересният образ в X Factor и имаш жестоки шансове да спечелиш това състезания. Твоят девиз е „Аз виждам", нали? Какво виждаш зад тези ексцентрични маски, част от новия ти образ?
J. B. L.
Първо искам да ви кажа колко съм развълнуван, за мен е чест, че ме поканихте на интервю, вие сте любимата ми медия. Относно девиза ми, светът винаги ми е показвал правия път. Зад маските, които нося, виждам истинските неща.

V. S. Ти възкръсна на тази сцена в един нов образ. Почти не помним и истинското ти име. Какво е усещането да скъсаш със себе си?
J. B. L.
Всъщност това не е нещо ново. Образът на Jeason Brad Lewis съществува в мен от поне 10 години и благодарение на X Factor той излезе наяве.



V. S. Кой се крие в основата на твоята промяна и как ти хрумна точно пък името Джийсън Брад Луис?
J. B. L.
Визията и цялостната ми промяна се дължи само и единствено на мен и образът на Джийсън Брад Луис, който намери своето място, за да се разкрие. Визията ми се базира и вдъхновява от Glam Rock-a, David Bowie и цялата ексцентричност на сцената. А Jeason в древногръцката митология е Язон, който търси златното руно, а “Brad и Lewis” са ми е нещо като татус, лично мое значение, което обаче не разкривам.

V. S. Ще ни кажеш ли как минава един твой ден в X Factor?
J. B. L.
Много натоварено, фитнес, тренировки, танци, но и естествено много забавление.

V. S. Блазе ти! И при нас е така, но без фитнеса. Какво те зарежда с енергия?
J. B. L.
Природата. Контактът със земята и естествено музиката.

V. S. Да те питаме сега, ти сам ли се гримираш толкова добре и да не би да имаш някакъв друг скрит талант, например да шиеш дрехи?
J. B. L.
Имам скици на дрехи, правил съм свое портфолио, а относно грима... Да! Аз си го правя... рядко и гримьорите, когато предаването трябва да има дрескод. Но идеята как да бъде е пак моя. Мога да шия на машина. Но никога не ми е допадало, т.е никога не съм искал да шия неща. Аз съм по-скоро по идеите. Как да изглеждат дрехите, какъв цвят да бъдат, от каква материя и дали могатда се носят, защото едно е на скица, друго е крива ракета носител, ушита от мен (смее се). За всичко си има хора. Предпочитам да давам насоки на компетентни хора, отколкото да дирижирам оркестъра, в който аз съм всеки музикант.

Иначе измислих и мой бранд - Moretto Taylor. Собствена колекция, която ще се продава online, надявам се в този живот. И да, обичам модата! Тя върти света и той без нея е обречен. Всичко е в модата, за мен тя е ВСИЧКО.

V. S. А какъв трябва да е стилът на един толкова голям ексцентрик като теб?
J. B. L.
Всъщност, аз много обичам спортни дрехи. Обожавам кецове. Имам сигурно около 100 чифта. Харесвам развлечените тениски и дънките. С две думи - Cheap&Chic. Може да си облечен от до и с 12 лева, важното е да излъчваш шик. Точно затова нямам и нищо против second hand дрехите.

V. S. Кога можем да те видим без грим?
J. B. L.
Единствено и само ексклузивно в леглото!

V. S. Много си готин! А на кого се възхищаваш?
J. B. L.
Моята икона е Александър Маккуин. Той носи нещата с финес. За мен музиката и модата излизат от мен, точно както и изкуството през него.



V. S. Какъв беше тийнейджърът Людмил Августинов?
J. B. L.
Изключително палаво дете. Бях терминатор. Неконтролируем. Имах голяма свобода, но не съм злоупотребявал с нея. Имах прекрасно детство.

V. S. Сега на кого искаш да приличаш?
J. B. L.
Аз съм себе си на 100%. Не копирам, а се вдъхновявам от великите музиканти на сцената.

V. S. И успяваш, поздравления за смелостта!
J. B. L.
Благодаря ви! Искам за финал да пожелая на всички читатели на вашия прекрасен саѝт да четат зад очевидните неща, защото View Sofia може много да им каже!

More Лица