Следва

Кейт Ъптон и Максим Чмерковски се разделиха

Откриват изложба за 40-тия рожден ден на Кейт Мос

Ръсел Маршал, журналист, по-късно художник, ще отбележи 40-тия рожден ден на супермодела Кейт Мос с ретроспективна изложба...

Лица преди 10 години

Ръсел Маршал, журналист, по-късно художник, ще отбележи 40-тия рожден ден на супермодела Кейт Мос с ретроспективна изложба.

В изложбата "Кейт Мос на 40 - Ретроспекция" Маршал е избрал 10 емблематични снимки, на които моделът е на възраст между 14 и 39 години. Снимките ще бъдат представени на платна в 10 преобладаващи цвята, което прави 100 различни образа на Кейт. Посетителите на изложбата ще могат да закупят подписаните от автора творби.

Стилът на Ръсел Маршал е да наслагва цветове върху снимките, също както се правят вестниците.

Освен снимките на супермодела, купувачите ще получат и мини биография на Кейт Мос с някои от най-популярните ѝ изречения, като това, което каза пред "Венити Феър" за връзката си с Джони Деп: "Бях щастливка да бъда с Джони на този етап от живота си. Той ме научи на много неща за славата. Каза ми "Никога не се оплаквай, никога не обяснявай".

Миналия месец Маршал продаде снимка на Кейт на благотворителна гала вечер, посветена на разрушенията от тайфуна във Филипините. Творбата събра 24 000 паунда.

"Звездата" в днешно време може да има кратък живот, но не и Кейт. Другите звезди идват и си отиват… Кейт остана. Кейт не просто оцеля, тя не лежи на стара слава. Тя израства, става по-красива всяка година. Превърна се в икона", казва Маршал.

Супермоделът Кейт Мос ще навърши 40 години на 16 януари.

(http://life.dir.bg/)



More from View Sofia

More Лица