Следва

Баба на България – Баба на Вселената

Розово парти за рождения ден на Вики

На 17 април Виктория Бекъм ще отпразнува своя 40-и рожден ден..

Лица преди 10 години

На 17 април Виктория Бекъм ще отпразнува своя 40-и рожден ден. 

Съпругата на Дейвит Бекъм е заявила, че иска грандиозно и изцяло подчинено на розовото парти за своя юбилей.



"Виктория иска да отбележи 40-тата си годишнина с нещо специално. Розово парти с фонтани с шампанско е добра идея, въпреки че някои ще помислят, че е детинско. Съпругът ѝ обаче смята, че тя заслужава да отпразнува всичките си успехи грандиозно", издава източник на водещо британско списание.

Носят се слухове, че Виктория вече е започнала да организира партито, за да се откъсне от мълвата за събиране на "Спайс Гърлс" по случай 20-тата годишнина от създаването на групата.

"Дейвид е ядосан за това, че телефоните на жена му постоянно звънят с въпроси дали групата ще се събере отново. Според него целият този шум тормози Виктория, особено по време на отминалите вече коледни празници, които са време за семейството, а не за отговаряне на журналистически въпроси", споделя близък до двойката.

През декември миналата година Виктория призна, че е надраснала времето на "Спайс Гърлс" още през 2008 г., макар че се събират за Олимпийските игри в Лондон през 2012 г. Тя няма желание групата да се събира отново

(www.edna.bg)




More from View Sofia

More Лица