Следва

Дейвид Бекъм готов да пусне собствена модна линия

Още един път. Обичта на известните - Сър Пол Маккартни и Нанси Шевъл

Сър Пол Маккартни не изпитва никакви притеснения, когато трябва да покаже привързаност към жена си...

Други преди 10 години

Сър Пол Маккартни не изпитва никакви притеснения, когато трябва да покаже привързаност към жена си. Легендарният член на Бийтълс се възползва от възможността да нацелува съпругата си пред всички в неделя, по време на баскетболен мач в Лос Анджелис, когато влюбената двойка бе уловена от кис - камерата на събититето.

71-годишният изпълнител и 53-годишната Нанси се целунаха публично, след като камерата, която следи публиката показа двойката. (бел.ред. По традиция всяка двойка показана на т.н. кис - камера трябва да се целуне.)





Двойката изглеждаше напълно в свой ​​собствен свят не само по време на целувката, а и по време на целия мач. Двамата държаха ръцете си и си говореха на ушенце, което е видим показател за силата на чувствата им.







Преди време влюбения с днешна дата Сър Пол Маккартни призна, че в началото на взаимоотношенията си с Нанси бил твърде уплашен да каже "обичам те".

Изпълнителят на песента "Love Me Do" бил срамежлив в началото на връзката си с Нанси Шевъл, а смелостта му стигнала само до там да напише песен, в която да излее чувствата си. "Доста трудно е да се каже "обичам те" на някого. Чувствах го към Нанси, но не ми беше лесно."

71-годишният музикант от Бийтълс се ожени за бизнес дамата Нанси Шевъл през 2011 г. в Лондон. Двамата сключиха брак в лондонското кметство - на същото място през 1969 легендарният член на Бийтълс каза за първи път "Да" на първата си съпруга Линда.
 

More from View Sofia

More Други