Следва

Face to face с Цветана Манева

Годишен хороскоп 2009

Какво вещаят звездите през новата 2009-та, когато след кратка почивка и много празнично настроение започва твоята нова година...

преди 15 години

Какво вещаят звездите през новата 2009-та, когато след кратка почивка и много празнично настроение започва твоята нова година. Изпълнен с куп красиви очаквания или тревоги, не бързай да взимаш решения преди да си сверил звездния си часовник. Затова нашите астролози те съветват:


ОВЕН 21.03 – 20.04

Да използва всички възможности, които му изпраща съдбата!

За Овена, както и за другите кардинални знаци 2009 г. ще бъде една от най-преломните. Тези промени в значителна степен касаят родените от 20 до 24 март, които плавно навлизат в силата си още от края на ноември 2008 г. Основен лайтмотив ще бъде коренната преориентация и разрушаването на старите стереотипи. Тази година ще предостави на Овена нови пътища в търсенето на нова кариера и ново признание. Усещането, че не може да живее по старо му ще бъде съпътствано от интензивно, понякога неконтролируемо желание за промяна. Приятелите, хората, с които ще работи ще имат голямо значение за него. Очаква го популярност в обкръжението и издигане в обществото.
В периода 6.03 до 18.04 са възможни големи промени в личния живот – раздяла със сегашния партньор и нова любов.
През май се очаква забавяне по всички проекти. Да пази своите сили и финанси. Ще бъде много активен и хазартен в този месец. Ще има голямо желание за флирт.
Юни е доста романтичен месец. Ако промяната в личния живот не се е случила през март-април, тогава ще се случи сега. Новите отношения ще бъдат по-трайни и стабилни. Да пази парите си през този месец – възможни са финансови проблеми.
Юли ще пожелае да се отправи на пътешествие, а август ще му е нужна почивка. Септември ще го застави да се потопи в рутинни, текущи дела. Бързо ще се изморява – да пази здравето си.
Октомври отново ще е на гребена на вълната – много активен. Ще има още един шанс да се влюби в човек, който е бил дълго време до него, но преди не е изпитвал тези чувства. През ноември е желателно да е по-внимателен с деловите си въпроси. Ноември ще даде на любовта му повече страст. А декември е нужно да пести силите си – възможни са внезапни промени в кариерата.


ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Целеустременост и успехи в кариерата!


За Телеца 2009 г. е идеална за получаване на нови знания, разширяване на кръгозора, получаване на ново образование и посещаване на курсове. Основните промени през тази година ще се случат в мирогледа му. Пътешествията и командировките ще бъдат много успешни. През 2009 г. важна сфера ще се окаже личния живот. В любовта и личните отношения ще настъпи стабилност. В самотните Телци, ще се появи стремеж към сигурни и дълготрайни отношения. За влюбените годината също ще се окаже успешна – взаимоотношенията ще станат стабилни и сериозни. Често ще възникват мисли за сватба и узаконяване на отношенията. Особено място ще заеме темата за децата и тяхното възпитание. В тази сфера има вероятност за усложнения във взаимоотношенията. Желателно е Телецът да се стреми към лоялност и откритост, за да не допуска непоправими грешки. Успех ще го съпътства в кариерата и бизнеса. Ще се открият нови хоризонти и перспективи за развитие. Силното напрежение и желание за успех трябва да бъде подобаващо преценено, иначе всяка перспектива може да се окаже голям сапунен мехур. Да се отнася по-внимателно към всички предложения и съвети, да се доверява на интуицията и опита си. Ако започнат да го съпътстват неуспехи, да потърси причините в духовността си – развитието на вътрешния мир и духовните ценности ще му върнат успеха.


БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Не се разпилявайте върху целия свят!

Нов старт и пълна реконструкция на жизнения фундамент ще стане лайтмотив за Близнаците родени от 4 до 12 юни. Някои може да напуснат родния си дом в търсене на по-надежно място за бъдещо развитие. Непланирани промени и големи изисквания към живота ще подтикнат родените 10, 11, 14, 15.06 към смяна на жизнената ориентация и вида дейност. Много е важно да обръщат повече внимание на членовете на семейството, особено на по-възрастните. Грижите и силите, които ще положат ще изискват често да пренебрегват интересите си, но ще им се отплатят стократно. През 2009 г. ще имат прекрасен шанс забележително да увеличат капитала си и влиянието си в обществото. Може да се открият нови перспективи и хоризонти в такива сфери като реклама, медии, висше образование и нови технологии. Ще се повиши стремежът им към духовен живот и е възможно да намерят своя духовен учител. 2009 г. ще бъде интересна в емоционален план. Тези, които от скоро имат нова връзка ще задълбочат отношенията си и юли-август може да прераснат в нещо по-сериозно. Есента е време за вълнуващи преживявания и любовни вълнения, и възможни проблеми с жилището. Ще се наложи полагането на максимум усилия за неговото придобиване. Жилищните въпроси ще безпокоят и семейните Близнаци, които по разни причини ще поискат нов дом. Няма да е лесна година за тези, които имат семейство или постоянна връзка ако се поддадат на странични увлечения. Необходимо е да знаят, че втората половина на 2009 г. е време за разобличение, конфликти и стресови ситуации, което може съществено да се отрази на здравето им.


РАК 22.06 – 23.07

Най-практичните и привлекателните в зодиака през Новата година!

През 2009 г. Раците ще бъдат увлечени по домашното счетоводство – ще започнат да водят приходи и разходи, да планират загубите. Грижливият и планиран подход към загубите скоро ще им принесе плодовете си. Ще им хареса тенденцията да подхождат към парите и придобивките разумно – това ще им позволи както да придобият необходимите неща, така и да отделят средства за черни дни. От своите роднини и близки ще изискват също рационално поведение и пресметливост, което периодически ще провокира спорове. През 2009 г. Раците ще се увличат и от популярна медицина. Правилното хранене, леките диети, изчистването на организма ще им позволят не само да изглеждат, но и да се чувстват добре, ще им помогнат да се излекуват от проточили се болести. Необходимо е да обърнат особено внимание на емоционалния си свят, да се учат да не задържат в себе си негативните емоции, да мислят позитивно и по-често да желаят на другите хора добро. Така здравето им ще укрепне. Да са внимателни през февруари-март. Подходящи за почивка са юни-август, а за имунопрофилактика – в края на годината.
В работата всичко ще се нареди успешно. Ако плодотворно поработят януари, то през май ги очаква придвижване по кариерната стълбичка – повишение на дохода или успешно преминаване на друга работа. За Раците, занимаващи се с бизнес е необходимо постоянно да рекламират дейността си, да следят новостите, да не пропускат възможностите да разрастване и повишаване нивото на своята квалификация, да се запознават с нови хора. При такива условия ще могат да напреднат в своята дейност, но пътят към успеха за съжаление няма да е обсипан с цветя и рози.
Не е изключено главните събития през 2009 г. да се случат в семейната или романтична сфера. В много семейства ще се появят деца или внуци. Втората половина на 2009 г. ще донесе проблеми за влюбените Раци. Напълно вероятни са охлаждане, неприязън, обиди, раздели и разрив в отношенията. В много случаи охлаждането ще стигне твърде далеч и нищо няма да може да го промени. Ако това е така, по-добре е да се помисли за други по-перспективни отношения, които да носят повече удовлетворение. Вихър от чувства ще обхване Раците, търсещи своята половинката. Един съвет – не търсете сред новите познати. Вероятно е, героят на вашия любовен роман да се окаже някой стар познат.


ЛЪВ 24.07 – 23.08

Щастливи партньорства!


За Лъва 2009 г. е изключително плодотворна. Ще има прекрасен шанс за ново партньорство, за разширяване на връзките и перспективите в новите съюзи. Годината е удачна за намиране на желана работа и за повишаване нивото на професионализма. Повечето задачи ще се решават с удивителна лекота, а конкурентите или ще останат настрана, или ще бъдат победени. Твърде вероятни са конфликти с тях през първото полугодие, а най-напрегнатите месеци ще бъдат март, втората половина на май и юни. За много Лъвове, особено за жените, личния живот през 2009 г. ще се окаже по-важен от работата и кариерата. Самотният Лъв ще има възможност да получи щастие в официален брак. У нестабилните семейни двойки и любовни връзки отношенията ще бъдат непредсказуеми. Недоразумения и стресови ситуации не веднъж ще ги заставят да помислят за прекратяване на отношенията. Това касае тези, които отдавна са загубили любовта и разбирателството си. Ако връзката е стабилна, няма повод за безпокойство и всички трудности ще бъдат напълно преодолени. Акцент на годината ще стане и областта на финансите, в която се очакват не леки изпитания. Много е важно още от самото начало на 2009 г. да се предвидят възможните резки финансови промени и да се състави план за вероятни преобразувания. Главното за Лъвовете е да не играят с пари, да бъдат практични и пестеливи!


ДЕВА 24.08 – 23.09

Трудолюбие и акуратност!


През 2009 г. Девата ще продължи с работата над собственото си развитие. През 2008 г. само е започнал този процес и сега ще бъде особено актуален. Ако има усещане за постоянен недостиг на време, то това е показател, че трябва сериозно да се заеме със самодисциплината и самоконтролът. Най-сложните месеци за Девата може да станат февруари и септември, когато обстоятелствата няма да предразполагат към последователни и планирани действия. В резултат ще се почувства значително по-свободна и ще започне да усеща пълноценност в живота си. Чувството за дълг и саможертва може да заставят Девата да поеме тежки и непланирани задължения, а също и да се сблъска с нечестност и двуличие от страна на служители или неблагодарни клиенти. 2009 г. ще даде възможности за подобряване на условията на живот – преместване в по-добра квартира, покупка на жилище или извънградски участък, нови мебели и всякакви предмети за комфорта, както и ремонт на жилището. Най-успешни за Девата ще бъдат март-април, когато ще получи възможност да промени професионалната си деятелност с по-интересна, по-подходяща и по-успешна. Ако съществуващата работа я устройва може да очаква съществен кариерен ръст. Благополучието ще бъде на цената на невероятни усилия, така че особена радост няма да изпита, а само морално удовлетворение, неимоверна умора и разбирането, че всичко това си е заслужавало. През ноември са вероятни успешни задгранични пътувания, сключване на изгодни договори с чужденци. През юни и септември е необходимо да внимава, особено при работа с чужди пари. Освен това е необходимо да се погрижи за охрана на имуществото си – има голяма опасност от кражби и грабежи. В това време не е желателно да придобива скъпи предмети, в това число и ювелирни изделия – по-късно ще и` се предостави възможност да закупи желаните неща на по-добра цена. В сферата на личните отношения Девата да очаква усложнения. Претоварването в работата ще доведе до сериозни затруднения в семейството – дори и доводите и`, че се труди за тяхното благо няма да бъдат приети. Не са изключени и трудности, отнасящи се до образованието и възпитанието на децата. Самотните Деви през цялата година ще имат подходящи възможности за романтични запознанства, които през октомври-ноември могат да се увенчаят със сключване на щастлив брак.


ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Щастие в любовта!


За Везните 2009 г. както за всички кардинални знаци ще е преломна. Дълбоките промени касаят дома, семейството, рода и местожителството. Това ще бъдат необратими процеси на освобождение от отживялото и ненужното. Затова е вероятен и основен ремонт, и смяна на местожителството, и смяна на държавата. Което касае творчеството, любовта, тук са възможни нови перспективи и хоризонти. Има голяма вероятност от желана и дългоочаквана бременност. Март-април под влияние на ретроградното движение на Венера може да се възобновят стари страсти и любовни отношения. През май Везните трудно ще проявяват инициатива и в голяма степен ще разчитат на партньора си. Юли самотните Везни ги очаква прекрасна възможност да се влюбят по време на път или далеч от дома. Повишена популярност и привлекателност да очакват през октомври, а много комуникации и интересни запознанства престоят декември. През цялата година Везните трябва да обръщат внимание на здравето си, да се заемат с неговата профилактика, а към края на годината тези грижи ще бъдат възнаградени с добро самочувствие и отлична работна форма.


СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Семейни проблеми и нови комуникации!

2009 г. за Скорпиона ще е време за осъществяване и открития. Пред него ще се появят нови хоризонти. Смело ще върви към набелязаната цел и успешно ще постига замисленото. Само да не забравя, че за преследването на целите не всички средства са добри. Годината е благоприятна за финансовата сфера. Скорпионът ще получи доходи, за които не е подозирал. За някои е възможно и придобиване на недвижими имоти. Подводни камъни през април и май ще попречат за увеличаване на състоянието. 2009 г. ще предизвика дълбоки промени в близкото обкръжение. Ще се наложи Скорпионът да се адаптира към нови условия на общуване, както и коренно да промени начините и видовете комуникации, усвоявайки нови знания и навици. Любовните отношения няма да са от най-стабилните. Сложните съпружески и любовни отношения ще претърпят поредната криза. И ако в първата половина на годината засегнати ще са емоциите, гордостта и самолюбието, то през втората половина ще бъдат на прицел повече материалните неща. Не са изключени бурни спорове по повод общото жилище и имущество. Самотните Скорпиони и разочарованите от семейния си живот може да разчитат на нов любовен роман, който сигурно ще завърши с брак.


СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Пътешествия и усилена комуникация!


2009 г. ще донесе на Стрелеца много пътешествия и пътувания. Ще му бъде тъжно да седи на едно място, ще му се струва, че някъде там зад прага на дома се разкриват прекрасни перспективи и е необходимо да направи само две крачки, за да ги срещне. Неговото усещане ще е вярно – късмет ще го очаква на път, в друга страна, в друг край. Не е необходимо да пътува твърде далеч. По-добре е да предприема пътувания на кратки и близки разстояния, които ще бъдат много по-успешни, отколкото дългите, задгранични пътешествия. През 2009 г. Стрелецът ще има възможност да закупи нов автомобил или да подобри стария. Благодарение на пътешествията ще разшири кръга си от приятели и важни връзки. Ще стане много комуникативен, ще поддържа контакти с много хора и ще се сдобива с нова и необходима информация. Благодарение на информация, която ще получи навреме ще може да подобри бизнеса си и да реши важни въпроси и проблеми. През 2009 г. ще се наложи много да чете и да повишава нивото на знанията си. Годината е особено добра за занимаващите се с журналистика и писателска дейност, издатели, полиграфи и работещи в сферата на образованието. Сферата на кариерата ще изисква сериозно отношение и труд. 2009 г. ще е проверка за Стрелеца относно трайност и професионална пригодност. Ще има чувството, че навсякъде има прегради и придвижването е невъзможно. През юни избухливите Стрелци е възможно да не проявят достатъчно търпение и да изоставят работата си, а това съвсем не им е нужно тази година. Припряните и жизнерадостни Стрелци трябва да се учат на дисциплина и умение да овладяват проблемите, на търпение и самообладание. Стрелците, които се занимават със собствен бизнес, или се намират на длъжността си повече от 7 години могат да разчитат на повишение или подобрение на бизнеса.


КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Промени и нови придобивки!

За Козирозите 2009 г. е начало на дълбоки промени, които са съзрели още в миналата година. Това ще касае въпроси като самореализация и кардинална промяна в съзнанието и себеусещането. Особено актуално това ще бъде за родените от 21 до 25.12. През 2009 г. Козирозите ще имат големи финансови възможности. Това ще бъдат както набелязани доходи и придобивки, така и приятни изненади и сюрпризи. Ще получават скъпи подаръци, ще им изплащат скъпи хонорари, ще заработват премии. С нарастването на приходите ще нарастват и разходите. Козирозите ще пожелаят нов компютър, скъп мобилен телефон, съвременен телевизор, първокласна битова техника. 2009 г. обещава добро здраве, бодрост и сили, повишен апетит, но не е желателно да се натрупват килограми.
2009 г. е много благоприятна за интелектуалната дейност, но е възможна критика и неразбиране от страна на авторитетни лица, както и трудности при публикуване и издаване. Не е желателно през 2009 г. Козирозите да се намесват в съдебни дела. Всякакви юридически и правови въпроси ще се решават не в тяхна полза, дори и да са прави. За Козирозите политици, адвокати, законодатели или религиозни деятели 2009 г. е неблагоприятна. Всички работи зад граница ще са проблематични. Не е нужно да предприемат далечни пътувания, по-добре да се отложат за 2010 г. В любовта през 2009 г. на Козирозите няма да им върви. Тази година ще е пагубна в сферата на партньорстките отношения и личния живот. Едва през 2010 г. ги очакват нови връзки и възможности за брак.


ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Възможности и перспективи!


Смях и сълзи, радост и печал, успех и неудачи – всичко това в големи количества ще се наложи да преживее Водолея през 2009 г. През първите три месеца на Новата година го очаква успех във всички начинания, особено в делата свързани с финанси, които в този период ще бъдат умножени. В парично отношение 2009 г. е твърде успешна за Водолея. Предвиждат се повече приходи, отколкото разходи. Тези, които са взели кредит или заем, ще успеят да погасят задълженията си. Първата половина на годината е прекрасно време за възстановяване и развитие на любовни отношения. Възможни са срещи с любими хора живеещи в далечни страни, съвместни пътувания, удоволствия и развлечения. Самотните могат да разчитат на съдбоносна среща през февруари, юни или втората половина на август.


РИБИ 20.02 – 20.03

Нови интереси и много приятели!

През 2009 г. Рибите ще бъдат изпълнени с нови планове и идеи. Креативните идеи ще се появяват доста често и много от тях ще се окажат твърде стойностни. Добре е да използват тази година за създаване на планове за бъдещето, а вече в следващите години да осъществяват замисленото. 2009 г. ще им донесе нови интереси и ще засили интересът им към всичко непознато, скрито и загадъчно. Желанието да изучават себе си и вътрешния си свят ще е постоянно. Много Риби ще търсят скритите си способности и ще се увлекат по астрология, компютри и програмиране. Тези увлечения ще разширят не само тяхната ерудиция, но и кръгът от съмишленици. Общуването с приятелите ще протича много интензивно. 2009 г. ще положи началото на значителни трансформации в приятелския кръг. Под влиянието на новите приятелски връзки, предишните познанства постепенно ще отпаднат. Тъй като приятелите през годината ще увеличават ще се наложи внимателно анализиране на връзките, така че да останат само най-приятните и интересни. В личните отношения, за разлика от приятелските ще се наблюдава обратен процес. Тук Рибите няма да са склонни към промяна и ще се отнасят към взаимоотношенията си много сериозно. Стремежът към стабилност ще накара много Риби да се замислят за създаване на семейство и брак. В личните отношения може да се наблюдава и охлаждане на чувствата, но Рибите ще са готови да работят над себе си и над отношенията си. Възможността обективно да погледнат на партньора си ще им помогне да изгладят появилите се грапавини. В партньорстките отношения няма да се наблюдава страст, а по-скоро силни чувства и усещане за постоянна подкрепа.
Тези, които имат хронични заболявания ще имат добра перспектива за възстановяване и успешно лечение
Да се подготвят за много неочаквани събития и да действат според ситуацията, но ако е възможно по-добре е да планират действията си отрано. Удачна година за развитие на своя вътрешен свят и духовен мир, и за борба със собствените пороци.

More from View Sofia

More