Следва

Петъчна доза секс: Мъжките ръце, в които да се сгушим

Звезден Instagram на седмицата... Дейвид Бекъм, Емили Ратайковски, Ким Кардашиян, та-ри-ри-рам

Какво споделиха звездите...

Други преди 8 години

Ким Кардашиян гола... но този път с компания

Да видим Ким гола не е новина, нито пък нещо изненадващо. Уви, голото й селфи беше обсъждано дълго в мрежите – някои реагираха много негативно, други пък я подкрепиха.
Ким дори не изчака коментарите да отшумят, а директно заля интернет с нов материал за обсъждане – поредното топлес селфи, този път в компанията на сексапилната Емили Ратайковски. Двете целят да изпратят послание към всички жени: никога да не се извиняват за сексуалността си.
Под снимката Кардашиян пише шеговито: „И двете нямаме какво да облечем”, а Ратайковски отвръща на отрицателните коментари така: „Колкото и сексапилни да са телата ни, ние трябва да имаме правото като жени да избираме кога и как да изразяваме сексапила си.”

Малката художничка

Виктория Бекъм учи дъщеря си на живопис, докато Дейвид я поощрява, че се справя добре с топката. Нищо странно, докато татко се опитва да отгледа достоен свой наследник, макар и момиче, мама се старае да възпита една истинска лейди. Виктория води 4-годишната Харпър на балет, на езда и... на уроци по живопис!
Изобщо не се съмняваме, че малката притежава талант – новата снимка, която Бекъм публикува в Instagram, е само потвърждение на казаното.
Между другото Харпър отдавна проявява интерес към рисуването, а също и към модните изяви на мама и сама измисля тоалетите на куклите си. Кой знае – може пък да последва уверено стъпките на майка си?

О, архивите са живи

34-годишната певица Бритни Спиърс публикува в Instagram снимка, на която е заедно с Лео ДиКаприо. На старата фотография двете звезди са плътно една до друга, а Бритни добави хаштага #tbt (Throw Back Thursday или носталгичен четвъртък).

Всъщност какво значение има откога е снимката, само ги погледнете – Спиърс е усмихната, а младият Лео прави популярен рапърски знак.

Дали пък следващото предложение към носителя на „Оскар“ няма да е за роля в драма за рап изпълнители? Защо не, в крайна сметка той поне с жестовете в рапа е видимо запознат.

Неугасващи страсти

Дейвид Бекъм има нова татуировка и побърза да ни я демонстрира, без изобщо да се впечатлява от неспиращите слухове за развода му с Виктория. 40-годишният футболист има богата картинна галерия по тялото, но видимо е решил, че още една рисунка няма да му навреди.

Разбира се, творението, изобразяващо бягаща двойка, беше „изложено“ в Instagram, а футболистът не пропусна да се възхити на майсторството на тату майстора Марк Махони и да разкаже на феновете, че за създаването на новото бижу върху тялото му са трябвали пет часа.

Журналисти и фенове отдавана се объркаха, търсейки смисъл в значението на татусите на Бекъм, но дори и те  загубиха бройката им. Все пак, по-наблюдателните твърдят, че татуировките на футболиста са вече повече от 40.
Сред рисунките са името на жена му Виктория и на децата, библейски мотиви, различни комбинации от цифри, обозначаващи паметни дати, изображения на звезди, облаци, рози...



More Други