Следва

Хапещо леопардово

Shoes 8 - бразилски поглед върху краката

Когато ти се налага да отговориш на въпроса: „От къде да си купя хубави, здрави и модни обувки за есенно-зимния сезон?”, отговорът винаги се движи в ...

Fashion преди 14 години

Когато ти се налага да отговориш на въпроса: „От къде да си купя хубави, здрави и модни обувки за есенно-зимния сезон?”, отговорът винаги се движи в радиус около централните софийски улици, добре познатите всекиму магазини.

Затова открихме едно местенце с бразилски и италиански дух, където ти е нужно само да прекрачиш входа, за да имаш желанието да притежаваш всичко. Там няма как да не се сдобиеш с тези секси ботуши, които сънуваш последните дни като своя зимен аксесоар.

В Shoes 8 можеш да откриеш бразилските обувки Schutz като магазинът предлага в своето разнообразие, както вече споменахме, други бразилски и италианки стоки – официални и спортни обувки, боти и ботуши.





Да се чувстваш удобно и да изглеждаш стилно, различно и според тренда, понякога не стига личното ти търсене и желание за постигане на този комфорт. Нужно е предлагане и избор на артикули, за което се е погрижил магазин Shoes 8. Затова харесваме това местенце, скрило се в спокойствието на шумния град, на крачка именно от големия трафик.



Shoes 8
се разполага на няколко квадратни метра на бул. Цариградско шосе, бл. 113, в локалното до хотел Плиска.
Отваря вратите си за теб всеки ден от 10.00 до 19.00 часа (без неделя)

Очаквай още избрани обувки от магазин Shoes 8, ексклузивен представител на бразилската марка Schutz,  на страниците на ViewSofia

 

More from View Sofia

More Fashion