Следва

Рок легенда и принцеса обсъждат модата в Копенхаген

Новото лице на първи ред на модните събития - Кристофър Фоусет

Той се казва Кристофър Фоусет и най-якото парче по ревютата напоследък..

Fashion преди 13 години

Решихме да ти покажем нещо красиво и много секси. Нещо, което нетърпеливо да покажеш на колежката си отсреща, докато жегата лека-полека изсмуква иначе големия ти ентусиазъм. 
 


Дозатa адреналин, която ще ти предложим е 1.85 метра, има прекрасни сини очи и буйна кестенява коса. Той се казва Кристофър Фоусет и е най-якото парче по ревютата напоследък. Изкушението за хиляди жени е роден през 1986 г. в Денвър, Колорадо и е бил моряк (как да не обичаш мъжете в униформи?)




Красотата и перфектното тяло на Крис привличат вниманието освен на жените, но и на световните модни марки като DKNY и Calvin Кlein. Младият американец е един от най-популярните и скъпоплатени мъжки модели в агенция B1 Model Management, която наистина е уцелила джакпота с привличането му.

 

 

Агенцията от Ню Йорк е претъпкана с предложения за ревюта, в които Кристофър посещава и събира овациите на публиката.


Хубавецът е лице на кориците Genre, Man Magazine, Glitterani и Metro Pop, участвал е в рекламни кампании за бельото на Calvin Klein и е най-актуалният модел на модния подиум в момента.

Очакваме да видим новите фотосесии на Крис Фоусет през септември, когато е Седмицата на модата в Милано, а дотогава се полюбувай на аполонското му тяло…макар и на снимка.
 

More Fashion