Следва

Back to the Future: Theyskens' Theory Resort 2012

Как си представяш идеалните бикини - Ива Иванова

Как изглеждат перфектните бикини на банския? Не може да не си се питала, гледайки пиршеството от модели и...

Fashion преди 12 години

Как изглеждат перфектните бикини на банския? Не може да не си се питала, гледайки пиршеството от модели и форми по плажната ивица.

И ако знаеш отговора на този въпрос, много ще ни заинтригуваш. Сериозни сме! Толкова сериозни, че дори подаряваме нов бански.

Сподели ни как изгледат според теб идеалните бикини. Дали са с висока талия, за да прибират корема и удължават краката, или с ниска, за да го подчертават, дали са силно изрязани за дълги бедра или скромно прибрани за максимално покритие на несъвършенствата!?

Имаш цялата свобода на изразяване, която пожелаеш за целта. Т.е. можеш да ни покажеш снимка, клипче, да ги опишеш с думи, да ги нарисуваш, да ги скроиш, ушиеш и да ни ги изпратиш в плик и т.н. Ти решаваш, само го направи преди 31 юли. Тогава е крайният срок за участие, а в началото на следващия месец една от всички участвали дами, която е обосновала мнението си най-добре, ще получи от нас великолепен бански Palmers, пристигащ навреме за почивката в края на сезона.

Очакваме всички идеи на редакционната ни поща [email protected] не по-късно от 31.07.2011, а за да ти напомняме всеки ден, ще публикуваме най-готините писма с идеи за това как си представяш идеалните бикини.

Ива Иванова:


В разгара на лятото вече имам тазгодишни спомени от гръцките и българските плажове и леки останки от тена по кожата ми, които в най-скоро време отново ще бъдат подсилени от слънчевите лъчи на Черно море.

Времето навън, ярките образи отпечатани в съзнанието ми и многобройните публикации с тема „Слънце, плаж, море” ме вдъхновяват с нови и нови идеи за плажни визии и начинания.

Търсейки наследник на стария бански, си харесах няколко модела, носени от Ангелите на Виктория.

Victoria’s Secret определят този тип бикини като Cheeky или казано на български -Бузест. Те са силно изрязани, но едновременно с това насочват въображението и го оставят да си свърши работата... Именно те подчертават кръглото и изпъкнало стегнато дупе и ти позволяват да вдигнеш високо глава и да се гордееш с постигнатото с пот във фитнеса. Същевременно показват и красивите бедра и стегнатия корем. Т.е те ти дават възможност да покажеш всичко с което се гордееш по един изключително стилен и ненатрапващ се начин.

Ето и няколко варианта с този модел бикини:



Вариант 1: Изчистена семпла секси Визия в черно – класическия черен бански, е видоизменен по невероятен начин с тънки ленти. Максимално изрязан, без обаче да се показва нищо излишно.



Вариант 2: Закачлив Cheeky модел в червено. Може да бъде съчетан със секси или със сладко излъчване и и в двата случая, ефекта ще е гарантиран. Малкото сърце загатва на плажа, но по-късно ще разкрива в леглото. А невинно погледнато е просто сърце, което би събрало не едно мъжко след себе си.



Вариянт 3: В третия вариант бикините Cheeky са в свежи летни десени, които ще направят всяка дама да изглежда като малък цветен оазис сред пясъка.



И накрая, финалният ми аргумент в защита на този модел бикини – това е резултатът след като небрежно седнеш на пясъка.
 



More Fashion