Следва

Back to the future: Pedro Lourenço Resort 2012

Как изглеждат идеалните бикини според Мирена и кой ще вземе чисто нов бански Palmers на морето

Нейното cheeky предложение ни вдъхнови да се разровим за точно този модел бански преди да стегнем сериозно...

Fashion преди 12 години

Поредният читателски конкурс остави десетки хрумки в наследство за това как да превърнем бикините на банския в инструмент за съблазняване на плажа, какъв цвят точно ще отива на формата на дупето, какви модели биха му прилягали перфектно.

До неделя всяка от вас трябваше да ни опишеш с думи и/или визуализираш със снимки как си представя идеалните бикини, а подаръкът, който сме ти измислили, е съвсем на място - чифт страхотен секси бански от Palmers.

Тъй като е време за плаж и море, избързваме с награждаването на победителя, като тази и следващата седмица ViewSofia си запазва правото да публикува най-готините идеи за това как трябва да изглеждат идеалните бикини, изпратени от читатели на редакционната ни поща.

Тази от вас, която е успяла да ни накара да си купим любимия бански със самочувствие и увереност в може би не съвсем съвършеното, но пък винаги красиво женско тяло, е Ива Иванова.



Нейното cheeky предложение ни вдъхнови да се разровим за точно този модел бански преди да стегнем сериозно багажа за море, защото най-съблазнителната част - дупето, ще изглежда изумително в него.

Но преди Ива да получи своя фантастичен подарък - чифт бански от Palmers, ние ще продължим да публикуваме още невероятни идеи за това как биха изглеждали идеалните бикини.

Ето още едно такова, с автор Мирена Бешкова


Идеалните бикини са тези, които са като твоя втора кожа. Почти не ги усещаш, но знаеш, че са там и те карат да изглеждаш зашеметяващо и да се чувстваш щастлива с тялото си. Те трябва да отговарят на твоето аз - романтични, спортни, секси...

Да бъдат подходящи за мястото, на което се намираш. А за да бъдат наистина идеални - имаш забавна история при купуването им, незабравима вечер на плажно парти, романтичен спомен или преживяване, което те кара да се изчервяваш, но ти носи добро настроение и усмивка.

Идеалните бикини нямат определен цвят, кройка, марка или цена. За да са идеални, не е нужно да са купени веднага след ревюто, на което са представени. Идеалните бикини са тези, които са по мярка.

Нека си спестим нашите собствени мъки и мъките на околните, появявайки се на плажа с бикини два размера по-малки от размера на дупето. Да не караме хората около нас да правят залози дали шевовете ще издържат. И да не предизвикваме вълна от молитви, призоваваща все пак бикините да се скъсат и да освободят това страдащо от болка тяло.

Да не забравяме и противоположното преживяване. Ако сме свалили 5-6 килограма преди появяването ни на плажа, не е нужно да го доказваме с бикини, за които са нужни тиранти, за да си стоят на мястото. Знаем, че на плажа се показва много, но все пак си има специални плажове, на които се показва всичко.

А да завършим картинката с идеалните бикини, прибавяме слънце, добри приятели, смях и добро настроение!



More Fashion