Следва

Диетата на Вю София: 2 месеца според Дюкан - преживяването и резултатът

Да изпревариш времето

Трябва ти нещо разтърсващо, нещо революционно, нещо, за което да не се измориш да говориш? VISIONNAIRE [LR...

преди 12 години

Трябва ти нещо разтърсващо, нещо революционно, нещо, за което да не се измориш да говориш? VISIONNAIRE [LR 2412 4%] на Lancôme, който фундаментално пресъздава истински красивата кожа е онова, което ти липсва в цялостната картина.

Революционната технология на Lancôme е свързана с откриването на нова, „чудодейна” молекула.

Нейното име е LR 2412. Това е молекула, способна да се „самопредвижва” през епидермалните слоеве и да предизвиква серии от микро-трансформации в тъканите.

В резултат на това, кожата видимо се преобразява: нейната тъкан се усъвършенства, бръчките видимо се изглаждат, пигментните и капилярни неравномерности на тена намаляват, порите се свиват и стават незабележими.

Най-добрите изобретения често са вдъхновени от природата, a научноизследователските лаборатории на Lancôme винаги са се интересували от процесите, които растителният свят използва, за да се самовъзстановява. С каква цел ли? Да открият нови субстанции, които да ги вдъхновят при разработването на активни грижи за кожата.

И как го правят? Когато растенията са под захлаха, те синтезират „сигнална молекула”, наречена жасмонова киселина (jasmonic acid). Тя активира оздравяването на увредените тъкани и увеличава тяхната устойчивост. При растенията тази „сигнална молекула” отключва процеса на възстановяване и защита.

Истинско предизвикателство е било да се копират възстановителните свойства на жасмоновата киселина в съединение, което е в перфектен афинитет с човешката кожа. В течение на повече от 10 години изследователите на Lancome създават и проучват около 20 производни на това съединение, a в резултат се ражда молекулата, наричана сега LR 2412.

Също както при растенията, LR 2412 играе ролята на „сигнална молекула” в кожата. При разпространението си в кожната тъкан, LR 2412 задвижва верижни реакции във всички кожни слоеве, обхващайки ключовите фактори за възстановяване на тъканите.

LR 2412 стимулира синтеза на ключовите маркери в дермата, най-вече про-колаген I, предвестник на колаген I, познат още като "млад" и основно присъстващ в кожата.

Освен всичко останало текстурата е такава, че мигновено прониква в кожата. Финият аромат на VISIONNAIRE [LR 2412 4%] съчетава свежестта на розата - модерна и лъчиста водеща нотка, с ароматен букет от специално подбрани любими и изискани цветни нотки.

Действието на VISIONNAIRE [LR 2412 4%] e тествано върху жени от различни етноси: Латино, Афро-Американски, Азиатски и Европейски.

Търси го в аптеките, защото си заслужава!
 

More from View Sofia

More