Следва

Директно от PR-a: "Струната на любовта - видеото към новото парче на Софи Маринова излиза днес"

Петъчна доза СЕКС. Младият Мики Рурк

Да, "Девет седмици и половина" може днес да не е на нивото скандален еротичен филм, каквито светът вече...

Лица преди 12 години

Да, "Девет седмици и половина" може днес да не е на нивото скандален еротичен филм, каквито светът вече познава, но за времето си през 80-те Ким Бейсинджър и Мики Рурк със сигурност са станали причина за поне стотици разводи.

И тъй като ти, драги читателю, ни напомни колко секси беше младият Рурк в ролята на играча от Уол Стрийт Джон Грей, с когото убийствено красивата галеристка Елизабет МакГроу завъртя сексуално невъздържана връзка, ето го отново - висок, красив, самодоволен, властен, силен, с белези - неустоим.

Младият Мики Рурк, от когото за съжаление ни останах само хубавите спомени и старите снимки в Гугъл, (предвид трансформацията на актьора след серия от пластични операции, в това число и лифтинг) е мечтата на всяка разкрепостена (че и скромна) дама през 80-те и 90-те години на отминалия век. И как не с този поглед, с който ти казва „ей сега, тук и на пода, а ти сама не знаеш как си се озовала там преди да го е изрекъл.



Очи на истински манипулатор, които непременно си представяш шарещи върху тялото ти (по възможност като това на Ким Бейсинджър).

Да, той ще си останат вечен, а то не пречи да си го представяме и вечно млад. Нали затова са архивите!

More Лица