Следва

По дефилетата: Българският модел Александър Николов ще разхожда модели на Richie Rich в Ню Йорк

Как да носим цвят зелена ябълка

Това лято да се обличаш в плодове и цветя се оказа най-печелившата комбинация, като те не са просто принтове по дрехите, а...

Fashion преди 12 години

Това лято да се обличаш в плодове и цветя се оказа най-печелившата комбинация, като те не са просто принтове по дрехите, а олицетворяват и самите цветове по теб. Така някак от рокли в рози и банани, преминахме и на рокли в малиново, бананово, мандарина, портокалово, люляково, доматено и т.н..

Последната ни плодова страст е зелената ябълка, която обичаме не само в чаша, но и под формата на панталон със скини кройка.

Както всеки ярък цвят и „зелената ябълка” можеш да комбинираш с други ярки цветове и да се наслаждаваш на резултата, подобен на лего конструкция, който не е изключено да се получи добре.

Този сезон ябълково зеленото е сред основите на color block тенденцията, така че, спокойно го комбинираме с мандарина, малина, лимон и други плодове в модни коктейли, който спират дъха на минувачите. С тази идея се справиха всички масови брандове, които се погрижиха да разполагаме с достатъчно различни варианти за свободно въображение.

За тези обаче, които предпочитат да не светят като коледна елха в най-ярките цветове на гамата, предлагаме да използват зеленото като акцент, който само да освежава аутфита им.

Като за начало можеш да започнеш със зелени аксесоари, като часовник, колан, гривни, обувки, чанта или бижута, може дори да си направиш много тънка очна линия в ябълково зелено.

Следващата стъпка е да избереш една дреха от аутфита в зелено. Останалата част от облеклото ти нека е в неутрални цветове като сиво, телесни наюанси, черно или бяло.



През лятото цветът зелена ябълка ни допада най-много под формата на панталон, комбиниран с блуза в бяло или телесно и обувки отново в светъл цвят. Върху устните бихме сложили предизвикателно червено на фона на чисто лице.

В късна есен бихме го носили като топ под черно палто, със сив панталон и отново черни или защо не червени обувки на ток.
 

More from View Sofia

More Fashion