Следва

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

По дефилетата: Българският модел Александър Николов ще разхожда модели на Richie Rich в Ню Йорк

24-годишният Александър Николов, или Alek Sandar - предполагаме, че това е международен артистичен...

Fashion преди 12 години

24-годишният Александър Николов, или Alek Sandar - предполагаме, че това е международен артистичен псевдоним, който е дипломиран с отличие бакалавър по Международни икономически отношения в Берлин, вече има впечатляваща кариера на чуждестранните подиуми.

Откритието на Модна агенция Визаж е любимец на нюйоркските дизайнери Richie Rich и Tommy Hilfiger, като последният дори крои следващата си колекции от дрехи според пропорциите на Алекс.

По време на Седмицата на модата в Берлин Алек откри дебютното ревю на силно стартиращия в сферата на спортния дизайн Ноа Бекер - първороден син на немската тенис легенда Борис Бекер.

Алек вече е забелязан и от а американския гигант Nexus, както и от фотографа Валтер Пфайфер, заснел с Алек една от последните корици на немското модно издание Achtung Magazine.



Алекс ще замине за Ню Йорк, където в началото на септември, по време на Седмицата на модата отново ще дефилира за Nexus и Richie Rich, надяваме се да го засечем там, където за първи път ViewSofia ще изпрати кореспондент.

За следващия моден сезон ViewSofia ще бъде в Лондон, Париж, Милано и Ню Йорк, откъдето ще ти съобщаваме първи световните модни събития и тенденции.
 

More Fashion