Следва

От архива на ViewSofia: Животът и стилът на Камелия Воче

We Love: Класическото дънково яке

Време е да извадиш старото дънково яке от гардероба, да го изтупаш от прахта и да го подготвиш за нови подвизи тази година...

Fashion преди 12 години

Време е да извадиш старото дънково яке от гардероба, да го изтупаш от прахта и да го подготвиш за нови подвизи тази година, а и следващата, защото гo видяхме в не една и две resort колекции. Попаднахме и на много снимки на модели в него по блоговете за улична мода и сме склонни да мислим, че то е на път да измести кожения бомбър от мястото на любимата връхна дреха на манекенките.

Напоследък основната му задача е да придава малко по-твърдо внушение на момичешки аутфити без значение. Например, когато го добавим към рокля на цветя или мини коктейлна рокля и висок секси ток. Ние обаче го харесваме много и като свеж въздух в класически комбинации, като от прав елегантен панталон и риза, например.

Общо взето трудно хрумва аутфит, към който не можеш да го добавиш, точно като с кожения му вариант. Харесваме го в класическия му модел на Levi's, oversize, късо или по-дълго. Няма значение, важното е да му имаш доверие.


ACNE, DSquared2 Resort

Така че, съветът ни е да експериментираш на воля с дънковото си яке, защото то винаги ще е на твоя страна.

More from View Sofia

More Fashion