Следва

Софийски потайности - "Стефан Караджа"

Славни конкурси

Дизайнерът на европейската аристокрация – Мануел Мотта - за първи път ще покаже колекцията си “Сан Патрик” извън...

Галерии преди 16 години
<@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable> Дизайнерът на европейската аристокрация – Мануел Мотта - за първи път ще покаже колекцията си “Сан Патрик”<@SITE_URLstrong> извън Испания на конкурса Мисис България 2007<@SITE_URLstrong>. Специално за събитието, който ще се проведе в СПА хотел “Царско село”<@SITE_URLstrong> на 21 Ноември, в България пристига колекция Пролет-Лято 2008. С официалните рокли на Мануел Мотта ще дефилират във финалния кръг 15-те красиви, щастливо омъжени и социално ангажирани участнички.

Мануел Мотта е прочут като създател на официалните и булчинските рокли на европейската аристокрация. Негови почитателки са съпругата на Род Стюарт – Пени Ланкастър, приятелката на Хулио Иглесиас Джуниър Чариз Верхаерт и още много ВИП персони. Дело на Мануел Мота е роклята за $20 000, която поръча за сватбата си световно известният американски топмодел Колийн Маклафлин – годеница на футболиста Уейн Руни.

Дизайнерът създава свои тоалети за световно известната марка Pronovias<@SITE_URLstrong>. Роклите се отличават с перфектни кройки, висококачествени материи с копринен състав и произведени специално дантели. За Pronovias <@SITE_URLstrong>разработват колекции и гениалните дизайнери Ели Сааб и Валентино. Най-известните и скъпоплатени топ модели - Даутсен Круус, Изабели Фонтана и Каролина Куркова дефилират за тази марка.

Перфектни тоалети на Мотта в искрящо черно, метално сиво, златисто и ярко червено ще ваят фигурите на участничките в най-големия конкурс за омъжени дами у нас.

Събитието ще може да се наблюдава от зрители на 1 Декември по БТВ от 15.00 до 16.00 часа.

More from View Sofia

More Галерии