Следва

Б като Библия - Б като Блог

Да или не на сутиен вместо топ

Да разкриеш тайната на бельото си под прозрачна блуза не е нищо ново. Да облечеш прозрачна рокля само по сутиен и дълбоки бикини...

Fashion преди 12 години

Да разкриеш тайната на бельото си под прозрачна блуза не е нищо ново. Да облечеш прозрачна рокля само по сутиен и дълбоки бикини също не е признак на голяма модна смелост, защото по цял свят го правят, откакто е модерно, но да излезеш само по сутиен не беше ли признак на лош вкус.

Изглежда вече не, особено ако го носиш правилно. Оказва се, че разстоянието между прозрачната риза и липсата й се топи през лятото.

Тайната на коректната му употреба това, всъщност не е никаква тайна, а едно от основните правила на обличането - колкото повече показваш в горната част, толкова повече скриваш в долната. Понеже сутиенът буквално скрива нищо повече от необходимото, го носи с дълга до земята пола или много широк дълъг панталон, който освен това е и с висока талия.



Търси формата на рокля или гащеризон, така правиш комбинацията доста по-лесна за преглъщане от консервативните, а малката лента голота, която се разкрива между двете дрехи, е адски секси за останалите.



Важна подробнос, която не бива да забравяш е, че избраният сутиен трябва да напомня повече на бански костюм или спортна дреха, от колкото на бельо. На родна земя можеш да откриеш достатъчно добър избор в спортни магазини или спортните линии на популярни марки за бельо. Няма да сгрешиш с модели в черно и сиво.

Въпреки че, правилен начин винаги се намира, ти би ли се осмелила да излезеш така в града?

 

Анкета

Да или не на сутиен вместо топ

More Fashion